Nuffnang

Tuesday, July 12, 2016

hows your guys punya raya?

langsung dari samsung

raya tahun ni kelam kabut tapi overall ok. maka seeloknya sementara korang bujang atau belum ada komitmen besar2 dalam family, rayalah sakan. dapat macam aku tahun ni, sempat raya 3 rumah sedara je, lagi 3 rumah pi tapi diorg pun pergi beraya sama lulz.

tahun ni raya kolumpo dlu. 2nd raya baru balik kampung. tapi sempat main bunga api kekeke~

menu di atas takde kaitan raya. aku dah start puasa 6 semalam. buat nasi goreng n cekodok pon kenyang dia sampai jam 12.15 am. kena mulakan sebab kalau leka jadi mc tahun lepas, puasa day 6 beraya rumah member tanpa makan minum (salah bajet hari ke berapa syawal punya pasal)

salam aidilfitri, maaf zahir batin kawan-kawan.

story la raya korang plak ;)

Friday, May 27, 2016

Peminjam Rusuk Rupanya Tak Jauh Mana :)


alhamdulillah, 29 April 2016.




ini gambar birthday tahun lepas. berteman tulips kuning dan kad hari jadi tahun 2014 dari seorang teman yang terpaling memahami.

gambar birthday tahun 2016. 3 minggu sudah menjadi isteri dia. masih terlalu banyak perkara perlu dibelajar.

"awak cari isteri bekerja ke?"
"kalau boleh, saya mencari isteri bekerja.."
"ok, taaruf kita sampai sini, sebab saya berminat makan gaji dengan suami. bukan dengan orang lain.."

Monday, April 11, 2016

I wont give up on you, at least not now. i promise you this.

Dear Blog,

Saya cuba untuk menutup kamu buat selamanya. banyak kali dah berfikir mahu melepaskan semua.

Tapi, saya tahu, saya tak boleh, tak mampu, sekurang-kurangnya dalam masa terdekat ini.

Tidak adil. ya, ini tidak adil bagi kamu, ini tidak adil bagi aku juga.

Dear Blog,

kita usaha sama-sama saling menjaga, ya? (-_-')

yours.