Nuffnang

Thursday, April 2, 2009

kesian.. lain kali jangan nakal yer sayang..

kalau budak nih mintak royalti, aku rasa 20 tahun dia makan tak habes..
pasal gambar dia dah merata kena forward.
'anak sapa laa nih... haih..'


12 comments:

julietchun said...

betul ke budak dlm tu? tak rabak plak beg plastik, aku nak cuba wat kat anak buah la,kekeke.

cokolat said...

kejammmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
kesian ok..
kuat sungguh naluri keibuan aku ni..

hah!

Tijah said...

ntah! kejam taw. cer la gantung kat kipas ker...

Ms.Lilies said...

erkkk....sungguh kesian tapi nampak cute :p

||alis|| said...

kakjuliet: sah laa budak dlm plastik tuh, takkan bapak dia plak. kak, jangan.... jangan tak teruskan niat ko tuh! haha!

kakcok: alooo puan, apsal ilangkan kotak komen? aku no hal laa kak.. ade ke org yg bikin hal kalo ko tak komen kat kotak diorg?

kakjah: seleb-briti cam ko kan mesti kejam lite2 jerr.. haa... cer gantung kat pokok mas cotek ko.. tapi.. ko nak gantung sapa eh.. *pikir2

kaklilies: hehehe.. cute kan... dah naik tegang dah plastik tuh aku nengok

monas2petronas said...

wakakakakkakaka lawak hokehhhhhhhhhhhhhh


comel sangat niii !!!

||alis|| said...

kakwin: ada anak esok jangan buat gini kat dia tau.. buat kat PS tak hape, wakalakalakala..*tersampok angin dari kakjah!

umyra said...

damn cool..ahaks!
tapi kan..camno plastik tu tak rabak ek? ihiks..bagus betul plastik jenama ittew..

ps: teringat iklan astro..budak baju superman kena gantung dengan apak die kat dinding..ahahahahah

||alis|| said...

cikkhai: hehehe.. weh 11.35mlm hantar komen nih mesti sambel2 tuh tgh print kad kawen, amacam, dah siap ke?

Cik Pah said...

aduih.. nape camni skali.. aper aperpun budak tu chomey jer dok diam dlm plastik tu kan

||alis|| said...

cikpah: mmg comel kan..kan.. boleh tengok jangan praktis kat anak plak oke :P

umyra said...

alis...wah..hebatt!! mmg very the tok nenek nujumm!!