Nuffnang

Friday, April 17, 2009

top pose...[ahhahahaha!]


top pose no 4


top pose no 3


top pose no 2
and the winner is....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



nih yang buat gua guling2 nih..
ahahaha!
[JKM: amboi suke gelakkan org eh dia nih, biase tauu..!]

15 comments:

paRi-paRi sYurGa said...

wahahahahaha....

kak..
sok ko kawen spesel request kat cameraman nak amik gmbar camni tau. hehehe.

julietchun said...

amik gamba siap pegang talipon,kakakaka,mcm aku kecik2 dulu plak,kekkekeke.

||alis|| said...

dikpepari: hahaha.... pastu ko org 1st yg gelakkan aku ngan laki aku, kan? ha ha ha~

kakjuliet: pose pegang tepon tuh, pose aku lagi seksi kak... pose top over the top lagi, he he he

Ms.Lilies said...

ko tak baik tau dik...penat diorg pose tau....tapi.....




wakakakakakakaka

||alis|| said...

kaklilies: kan... aku pon tergelak sama... wakakakkaka!

paRi-paRi sYurGa said...

kak alis...
ko tulis jer lah citer psal keliwon mlm td tu...
nak gak baca version akak...

hahahaha.

paRi-paRi sYurGa said...

permintaan ikhlas dariku....
tunaikan lah......




hehehhehe.

Monkey D Luffy said...

mesti ko suka lelaki iras2 pic last kan ;p

||alis|| said...

dikpepari: alahaiii dik... same jer citer dia...

"abg, suri permisi dulu ya abg.."
boleh la kan, pontianak minta izin sgala nak naik ke atas (atas ke bawah??)

||alis|| said...

zali: bukan. aku minat laki cam kau. ha, ade bran??? takla, aku minat fahri, and Qi, host 'field trip USA' & 'destinasi bajet'

"dgn rm300, kita boleh ke mana saja dlm mesia nih.. siap boleh beli cenderahati lagi tuh..."

aku awal2 dah 'bermadu' ngan kawan aku pasal 2-2 minat qi serentak.

paRi-paRi sYurGa said...

kak...
rupanye selama ni kite bermadu yer kak?
saye bini paling muda abg qi...
kecik rupanya dunia ni..





hahahahahahaha.

||alis|| said...

pepari-daun-bukit-baru:

HA? APA? MADU? NGAN KO?????


TIDAKKKKKKKKKKKKKKK~~~~~~~

yg bermadu ngan kwn aku nih pon berterih2 sapa nak jadi madu no 1, madu no 2, huawaa!!!!


QI, wat-ever-happen, i tetap bini muda you, tau??? sob sob..

monas2petronas said...

alis, aku baru balik opis,,baru ngadap blog kejap..ni pun PS dah nak pakai laptop :P aku dah update blog...aku tekejut baca ko dah ada anak..hahahahah kurengh tol..

Second Sanctuary said...

hahahahahaha aku gemar entry niiiii lawakkkkkk sungguhhhhhhh

-penari gendut

||alis|| said...

gegendut: weh.. ko nih tak baik tau gelakkan orang.. hahahaha! hampas.