Nuffnang

Wednesday, May 27, 2009

asam pedas yg dimurtadkan


ni asam pedas my sis buat. ntah kali ke brapa ntah dia masak, aku luper,
sekali dia termasuk air asam terbanyak pulak.
jadik la asam pedas berperisa tomyam..

.
.
adeh, kata nak kawen tahun depan, masak asam pon tak lepas dik oii..
takpe, kalau ko dapat org perak ke orang sabah ke org mana2 sekali pon;
ko ckp laa....

.
.
"asam pedas melaka area saya mmg camnih rasa dia makkkk..."

.
.
sumpah mak mertua ko caya kat ko nnt dik ;P
.
.

13 comments:

mo0ney said...

kalo aku jd mak mentua...aku xpcy lor..haha

Ms.Lilies said...

hohoho....fav aku tu..kalo pedas mmg confirm tak pandang kiri kanan dah...

paRi-paRi sYurGa said...

setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sgt2...



hehehehehe.

haruan tasek said...

nanti dia da kawen pandai le dia adjust masakan tu.. he..he

Monkey D Luffy said...

tak baik tipu

muahaha

ain fathihah said...

salam singgah

julietchun said...

adakah adik ko ni rakan seperguruan aku?kakakaka

julietchun said...

tolong tgk n3 yg sebelum ni, ko belum komen lagi :D

susudalambotol said...

practise makes perfect!
teruskan mencuba ye :)

joegrimjow said...

hehe
boley d cobe ;lagi

Tijah said...

yer. selain meng ejas resepi, kita juer harus kretif memberi alasan. huhuhu

puding aritu...
*err...kat melaka mmg kek dia gini mak. bingka pandan berlapis cheese kekdahnya...

||alis|| said...

mooney: ahaha! ko bakal mak mertua org mana plak? hiks!

kakmimi: asam pedas nih tipuu jer pedasnyer, tak pedas sgt n masam2 ;)

anim: waa... dan2 jer ko stuju, kan? ahahaha! buncis goreng, lalaa~

haruanTasek: bha haha! adjas jgn x adjas, alih2 jadik asam pindang plak.

||alis|| said...

zali: kan? nnt x jadik fev doter in law plak kang~

ain: salam diterima awak! ;)

kakjuliet: teman sepasukan kot. aci2. nnt aku gitau dia ;P

mommy hidd: mommy pandai masak apa mommy? mommy pon asal melaka gak, hihi..

joe: kena soh dia nyanyi lagu coba by faizal tahir. aku suka mamat tuh hingga laa iklan corntos bermodelkan dia yg ala2 pelahap itu, euwwhh!

kakjah: KAK, SIOT ARRR KO!!!!!!!!!!! HAHAHAHA! (amek spesel komen aku bagi ko, lalala~)