Nuffnang

Friday, June 26, 2009

panasss..... dan al-fatihah...

tengok bebudak nih berendam, baruuuuuu laa terasa sejuk sket..
ahahaha! MOTIP???
CEPAT COP, KORANG NAK BALDI NOMBOR BAPER?
.
.
.
sementara itu...
aku baru dengar yg raja pop Micheal Jackson dah pergi buat selamanya atas faktor "cardiac arrest"... kalau benar dia dah masuk Islam tahun nih.. means dia pergi pada hari Jumaat, hari dimana aku, kau, dan kita semua mimpikan untuk dimatikan. pergi pada hari jumaat maknanya sampai hari kiamat, kubur ko aman sahaja. wallahu'alam... al-fatihah untuk Mikhail Jackson Abdullah...
.
.
.

18 comments:

Tijah said...

masaklahnyer...muat ker baldi nak tampung bontot benyonce ku ittew? wakakakakaa...

joegrimjow said...

gambo slalu budak2

::@FiQ said...

al fatihah!
bontot j.lo i x muat der besen tuh***

julietchun said...

baldi? masuk? errrr, takpelah, aku terjun atas tilam sudahlah.

||alis|| said...

kakjah: tottot kita sama brand laa plak.. ahahah!

joe: sebab sukaaa..... aci?

@fiq: mak aiii... j.lo ke dik? muat.. masih lagi muat tuh, agagaga!

kakjuliet: terjun atas tilam? nak buat kuak gaya apa tuh kak..?

mo0ney said...

untung kalo dia betul2 dah convert

paRi-paRi sYurGa said...

adeh kak....
peha anim ni jer dh tak lepas....
tobat baldi tu nk terima bon2 anim..


muahahahah.

||alis|| said...

muni: kan? nasib dia kita dah nmpak.. nasib kita? huhu.. (-_-")

anim: ahahaha! dah, jgn nangis, kang aku pi beli besen.

Ms.Lilies said...

budak2 tu masuk cute ler....aku masuk serupa apa je...sebelag bontot je lepas hahaha...

Kat FB semua RIP MJ...aku pun baru tau...tp tu ari ada kuar paper kata dia convert...

||alis|| said...

kakmimi: yakin sbelah tottot jer yg lepas? LARIKKKKK!!! harap dia benar2 convert, pasal abg dia pon dah berbelas tahu kan jadik saudara baru... si jarmaine tuh..

Cik Pah said...

aku juga berharap yg mj mati dalm islam.. alfatihah

||alis|| said...

cikpah: doa2 la sesama kita :)

Monkey D Luffy said...

al fatihah

JO said...

semoga roh mikhail dicucuri rahmat. dan ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. siapa sangka. raja pop masuk Islam, dan kita yg hina ni jauh tertinggal blakang dia. Allahualam.

kakpiah said...

betol ker aa.. maikel jeksen tu muslim???

||alis|| said...

zali: ;)

joy: kan? biar laa niat dia peluk islam Allah jer yg tahu..

kakwos: yer daa.. tahun nih gak dia peluk islam. namo eh mikheel, bunyiknya mikhail laa sesikit ;)

haruan tasek said...

kenapa budak2 tu direndam

||alis|| said...

haruan: musim panas kottt...