Nuffnang

Sunday, August 16, 2009

mentang mentang la malam tadi........

sms no-1 masuk.. aku baca, senyum.
sms no-2 masuk, aku baca, senyum lagi.
masuk sms ke-3, aku dah tahu apa isi sms tuh.. tapi senyum gak.

masuk blog, ada plak si minah cun hantar komen lagi kat dlm n3 di bawah..


KORANG NIH KAN... MEMANG TAU!
"tak tgk ayat ayat cinta malam nih ke??" miss J.
"malam nih alis mesti tgk ayat ayat cinta nih, hehehe..." miss L.
"aku budget mesti skrg nih ko tgk ayat ayat cinta, kan?" madam T.

kelakar la korang nih.... ahahaha!

......CITER DIA, MALAM TADI AKU TAK TENGOK AYAT AYAT CINTA YANG AWAL, SEBAB AKU MEMANG KAKI GREY'S ANATOMY. so 10pm-11pm aku tgk G.A.

aku sempat tgk tang fahri kena tangkap, tang dia nikah sama maria, tang fahri menang kes mahkamah. tuh jer. lepas tuh, aku ZZzzzZZZzzzzz.... *hafal dialog sebab sebelum nih dah tgk lebih 10 kali AAC nih, kekeke...

kemudian semalam, sabtu, 9am sampai 5pm, aku ada kelas ;)

arrrrgggghhhhhhh!!!rindu arr kat korang sume!!!!
ya..ya.. semuanya la! semua sekali ;P



.

6 comments:

Tijah said...

SINONIM BETUL KO DGN CITER NIH KAN???

ALAMAK TERKEPSLOK PLAK...

Ms.Lilies said...

lebih 10x???
mmg fan betul ni :D

Cik Pah said...

cik pah 1st time tgk aac mlm tadi tp tgk time kes mahkamah tu jer.. sampai skang still tak paham camne jalan cite..musti kene cari dvd nnt dlm pantang leh layannnn.

||alis|| said...

kakjah: kekeke.. aku x dan nak balas sms ko sebab hp dlm bilik, gua lepak kat hall ;P

kakmimi: hehehe... baca novelnya dah brapa kali dah.. hehe.. jom ym!

cikpah: beli cikpah, tak rugi :)

cun09 said...

salam...
mlm tuu liza x nengok pun... tp ingat kat alis ^-^ (kebetulan ada dpan pc)

tasikmerah said...

aku haram tak tgk langsung. he he.



.