Nuffnang

Thursday, September 24, 2009

triffle pertama








gambar adalah dalam keadaan posisi yg simpang siur. satu jer nak bagitau.

takyah guna london swissroll nih, manis ya amat! *aku mmg suka swissroll yg comel, yg beso cam tak serap all the liquids rasanya :P


.

9 comments:

Dj Epoi said...

SERIUS!!!

Tertarik Menarik dan Walaweeeeeeeee
ntah aper orang panggil ntah !!

Kecur air lior Gua...pagi raya kelima nih!!

joegrimjow said...

pejam mata tak mahu tengok

bungacahaya said...

Alahaiiiii...anak sapa la yg buat tuuuu....

The Hobbit Frodo said...

nyummmm!!!!!

Frodo ske fruit cocktail!!! sila sila buat .... huakakkaka


selamat raya!!

Ms.Lilies said...

Apesal ko baru buat skrggggggg huhuhu.....lenkali buat awal sket :p

cHeRyNa PiReS said...

uissshhh..kalerfulnyeee!!!
geram plak tgk..terasa2 mende tuh kat lidah nieh (padahal tgk gambo je)

tak tau nape tapi bila baca london swiss roll...ternyanyi lagu london choco rooollll...(bengong)

tumpang lalu blog nieh ye. ehh...leh cuci mata tgk fahri:)

||alis|| said...

salam kepada semua..

dj: alamak, yer ke, mari laa singgah melaka :)

papajoe: hahaha! kena saiko.

bungacahaya: ahaks, anak ayah :P

frodo: suka??? mari datang rumah alis.. bisa diatur kalau nak buat 1mangkuk lagi :)

kakmimi: alamak! ampun kak... kalau buat kemarin, aku takut sifuuuu, kekekeke!

cheryna: eh yer ke.. hehehe.. cuci mata pandang fahri apa salahnya... :)

joegrimjow said...

asyik ni je ni
hehe

et said...

lapo..