Nuffnang

Tuesday, November 3, 2009

aku.............. ah, malunyer!

aku ke satu mart nih. boleh mart fav aku laa...

HP* mart tuh.. alaaa..... yang H*A tuh laa... alahai... yang *PA tuh....

dapat?

kekeke!

aku masuk mart dia, selalunya aku shopping barang makan laa..

blom pernah lagi sabun2 nih, nak2 sabun muka.

"kak, mana satu yang bagus nih?" aku belek katalog.

"hmmmm..." kakak kaunter memandang/ membelek muka aku.


.















.


"awak bagus amek nih, dia dapat cerahkan kulit muka, tegangkan muka..."



baik. aku paham.




aku gelap.



tapi tak payah laa nak depan2 aku sound cam tuh kan????










HUAWAAAAAAAAAAAA.............!!!!!!!!!!
TERASANYA SAYA!

SAYA NIH hitam2 si tampuk manggis oke.



dah la, aku nak pi basuh muka dengan sabun hitam yang boleh mencerahkan kulit muka aku nih....


(adalah pelik kadang2, sabun HITAM boleh PUTIH kan kulit....)

13 comments:

miss zahidah said...

ala sis, ilek2 sudah....
saja je tu wat laku barang dia....
hehehehehehehe

Framestone said...

sabo2...
strategy fail tue

www.broframestone.com

afiq said...

kihkihkihkihkih

mr edz said...

ingatkan nak beli sabun basuh tadi

Cik Pah said...

ada..nouveles visage pun ade produk sabun hitam yg bleh cerahkan muka.. akupun tak paham camne.. rase cam pakai arang jer .huhuhu..

cik selamah kundang said...

hahaha.kdg2 boleh terasa gk kalo org cakp camtuh

julietchun said...

akak tu berterus terang orangnya,kekekekkeke.

cun09 said...

salam alis...
cam terase jugeee ^_^

||alis|| said...

miss: huhuhu. mmg pon!

frame: laku dah sebuku...

afiq: sampai ati ko dik gelakkan akak huhuhu....

mr_edz: ko saja kan.. saja nak buat aku lagi gelap sebab terbako ngan ko, hampeh!

cikpah: sapu arang kat gigi lagi bagus. penah try? hehehe..

cik_selamah: aku sungguh terasa masa tuh tau...

kak J: mujur kita nih bertapis2 eh, kekeke...

liza: salam liza. eh, bukan awak nih cerah ke orangnya? :)

joegrimjow said...

xde la itam sangat kot

Anonymous said...

ala..klu da memang x lawo..buat macam mane pn x lawo..klu da base gelap tu,gelap jugok..x yah la nk pki fair n lovely ke,ape ke..ini bukan stok itam manggis..ini stok hitam buntut kuali ni..ko ngan arapink same je hitam..wekkk..x suke itam-itam..huuuuuuuuuu x ley blar sioottttttttttt..

peace no war (",)

Fatini said...

nape x ketuk jerr??
kn bgus klau cm2.hhe

aYu said...

huhu...xbaik..