Nuffnang

Tuesday, January 19, 2010

kuatnyer.. gigihnyer... kan?

waktu: satu malam.
watak: aku dan housemate, cik cett.
tempat: ruang tamu
aktiviti: menonton tv (korean drama, apa tajuk aku dah lupe. bukan. bukan boys over flowers)


secara tibe tibe...

cett: aku tak tahu la kenapa artis kiter nih kalau berlakon kan, habis dah tak rupa diri sendiri. nampak fake giler..

aku: betol. aku setuju. (mood: leka nonton, malas komen banyak2...)

cett: cuba tengok pelakon jepun, korea, kalau berlakon mana ada pasang bulu mata berat2.. natural looks. (diam sebentar), haaa... macam **************, eh kelopak mata dia tuh tak penat ke dok kelip2... aku rasa natang tuh (bulu mata fake) tuh berat tau!

aku: ha'ah, memang berat pon, aku yg penah pakai selapis nih (company's dinner), rasa nak terkatup jer mata, pastu pedih2 kena gam lagi (pasal tak biasa kan..), nih kan plak bulu mata fake sampai 2 layers! berat oii!

cett: (diam sebentar lagi), aku rasa kan.... tiap pagi dia (merujuk kepada artis yg ************ tadi) mesti buat senaman kelopak mata. macam orang angkat dumb bell. ko bayangkan, mana tahan mata ko kalau tak berlatih, kan?

aku: AHAHAHAHAHA!!!!! bulu mata palsu? macam berlatih angkat dumb bell??? AHAHAHAHHAHA!!!!




(A)


(B)



(A) + (B) = TIADA MASALAH LAGI!



.

10 comments:

julietchun said...

kena gam ke bulu mata palsu tuh? aku taktau pon,ahahaha.

julietchun said...
This comment has been removed by the author.
julietchun said...
This comment has been removed by the author.
Frodo Baggins said...

owh guna gam ke?
ingat main tepek camtu jer

hahahahhaha


>>____<<

cik selamah kundang said...

che wan memng the hot

green apple said...

la, dia ni pakai fake eyelashes ke?

||alis|| said...

kakak juliet: hehehe, apa2 pon kena try sekali kak, hehe!

frodo: tak lekat ler kalu gitu :P

cik selamah: ahaha! ko minat dia eh selamah?

kakdi: lorr.. ni bunyi ko tak tau ke ko perli dia kak? kekeke!

Cik Pah said...

cantik kan rozita nih.. waktu cik pah peknen dulu salalu tatap muka rozita ni.. dgn harapan dpt anak secantik dia.. hahahaha

Cik Pah said...

oh lagi satu.. cik pah malaslah nak buka komen balik.. sebab malas nak reply.. tak best lah kan kalau tak reply..

||alis|| said...

cikpah: adik badik dia sume lawa kan.. ala cikpah, tak balas pon takpe, kiter tau cikpah baca komen2 tuh.. nak komen pasal cik meen yg domoks tuh! comel la dia.. :)