Nuffnang

Monday, March 8, 2010

400

bagi pihak kami, kek tiramisu anda terbaik!

haa... terkejut la tuh!

boss dan family beliau yg bersaiz XXS :D. puan Jasmin, isteri boss, turut serta dalam pakatan sulit 5jam kami (party yg betul2 tergempar punyaaa..!)


hebat dalam pengiraan 1,2,3...10, dan ABCD...Z~ usia: 3 tahun. kacukan, melayu+cina(ayah)+thai(ibu)

tak ramai, tapi inilah dunia kami, indahhhhh :)

meja dari sudut yg tak nampak sangat penuhnya.

sesi mengemas. boss cakap "kalau tak kemas, tolak gaji 20%!" ceh! kalau kemas? "tambah 20%.." sebab itu tinggal HAPPY je kat whiteboard :D


sempena n3 ke 400..

boss...

terkejut tak?


:D


(parti hari lahir boss ku yg amat baik hati, semoga beliau sekeluarga dirahmatiNya, dimurahkan rezeki serta disayangi oleh staff selalu..amin.)

11 comments:

aYu said...

mcm best la bos akak~

||alis|| said...

ayu: mmg best... banyak lebihnya jadi staff beliau :)

IRIS said...

Selamat hari lahir bos. =)

Saya suka Tiramisu

julietchun said...

bosku tak pernah raikan besdaynya, dan aku rasa dia tak ingat pun hari lahirnya, sangat sempoi.

||alis|| said...

IRIS: yeke? saya lepas makan pening2 lalat, hihiks!

kakjuliet: hehehe... dia tunggu aka buat surprise untuk dia kutttt~ :P

susudalambotol said...

mudanya bos awak. bos saya semua stok nak pencen dah :)

||alis|| said...

hidd: (pssttt...hidd, jangan bagitau dia. nnt kembang kang :P)

tasekM said...

kejap. yu kerja kt mana yang...?



.

||alis|| said...

kak, ai keje sunway.. timkai? twink2 :)

nih mesti yu kenal sapa2 dlm gambo nih kannn... hahaha!

cun09 said...

salam...

besday bos liza pun bulan niii...leh wat pojek cam alis niii ^_^ tp date tuuu ada kursus daaa...

||alis|| said...

liza: salam. buat balated pon takpe, eh? hehe...