Nuffnang

Friday, July 15, 2011

alia, ini semua gara2 ko yer!





sejak bile kiter seopis ha??


alia.. aku rasa aku dah lari konsep, ko nak konsep karaktor blogger, kan? hamek, oleh sebab aku tgh lapo, maka ini laaa konsep aku? konsep mari mencari makan sebab lapo.. dialog pon ntah apa2 sebab aku tgh lapo nih..


ape? ko tak terima??


hader aku kisah?? hahahaa!!


anyway, this is my 1st attempt, giler tak keras tangan aku buat mende alah nih dekat 30minit weh.. T___T

6 comments:

tasekM said...

buat guna apa tu lis...?


.

mr edz said...

menarik

julietchun said...

tak susah ke?

Alia said...

WAHAHAHAhAAHHA!!! TAK TAHANNNNNN!!! HAHAHAHAHAHAHA

Tapi tak kesahhh lahhh lari konsep ke tak! ini adalah geniussssss!

Demmm, tetiba aku jadi hot kan dlm katun kau!

WOW!! SOKAAAAAA!!

hahahahaha

gadisBunga said...

hahaha. cool...

||alis|| said...

opocot mak! terkejut tgk komen. ingat takde org nak komen sebab ntah apa2.. heheeee...

kawan2, pi kat pixton.com, sapo tangan keras macam gua, nak sangat melukis katon, sila ke sana, step by step dia ajar. yg nih quick katon, gua sesah jer.

p/s: sorry la, nih katon jer eh ;P