Nuffnang

Wednesday, July 27, 2011

take a break and smile :)

Pada suatu pagi, bertanya si isteri pada si suami:

Isteri :Abang tengok jiran kita yg baru pindah tu?
Suami :Kenapa?
Isteri :Tiap pagi sebelum pergi kerja, suami dia akan cium isterinya. Bila pulang kerja, dia akan berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah mereka. Kenapa abang tak buat macam tu?
Suami :Nak mampus... Mana abang kenal isteri dia?'


kalau gua cakap org lelaki nih kena cakap direct, tak boleh corner2, agak2 berapa ramai yang angkat kening eh? *sebagai tanda saya sokong alis!

^__^

3 comments:

Ku Tak Sempurna said...

nak angkat kening sebelah, atau dua2 belah?

kita tak reti angkat kening sebelah

:D

Ms.Lilies said...

aku tau ko cedok dr mana ni hihihi

||alis|| said...

kts
ahlan ya habibi ;P
mana2 boleh. kalau 2-2 belah double sokongan hiks!

kakmimi
penah baca, jumpa kat blog mawar, pe lagi, kupipes ;D