Nuffnang

Wednesday, December 14, 2011

ombak rindu, dan 1st time kuar movie dengan laki org..

walau nak masuk 2 minggu, tetap laku ini OR, fullhouse ok, hari bekerja plak tuh. ok aku ringkaskan apa yg patut.

-seat adalah barisan kedua dari DEPAN, depan yer, bukan belakang, dan di TEPI, bukan TENGAH..maka adalah sedikit terdongak dan menyenget bila tgk OR nih. sapa soh beli tiket pukul 8.29mlm bila tayangan adalah pukul 8.30mlm. hoho.

-ingat kitorg batch last yg masuk.. ohh.. sampai scene si izzah tuh dah kena jual ngan pakcik dia pon, masih ada umat2 yang masuk and penuhkan seat tgh dan kedepannnnn sekali.

-kak mayaNG, awak sgttttt berani dlm adegan2 ehem ittuewww... tapi saya suka muka awk yg disolek nipis sepanjang pengambaran. 1 jer la teguran untuk wordrobe yg jaga koleksi tudung awak, nape takde yg macam up-to-date eh. gaya ikatan pon sedey mak tgk, nak.

-abang HaaronN, abang pon berani sangttttttt kan? takde perkembangan watak, diorang asek bagi abang klon si SETH dlm Nora Elena jer. tapi terror gak abang, sekali movie dapat peluk2 sampai 3 anak dara *ok 2anak dara sebenarnya.

-adik lissa, mungkin awak nak kembangkan resume awk sebagai sorang pelakon yg boleh melakonkan pelbagai watak2 lain, tapi perlu kah menjerit2 sepanjang cerita dan mampu kalahkan sora si pasha sandar? dan, #awaksangatseksi. auw.

-juliah zegliert, awk pon seksi, agak2 nak pakai baju skin tight tapi pewot mu, waktu nak turun tangga itu, aduh.. bergegar.

yg lain2, no komen. plot kejap lompat2, and banyak scene tgh berckp2, tetibe fade. alamak.

rating: ***
sebab wawa dan *lailatun menangis.
dan oleh sebab 1st time kuar movie dengan laki org, gugup gua mengatasi segalanya, semua perlu dijaga! so leceh lorr..

hampa dia sama macam gua berasak2 pi beli tiket tayangan perdana Nur Kasih, kemudian bila tgk jalan ceritanya.. hampa berganda. itulah yg aku rasa.

laki org:laki si lailatun


:)

6 comments:

mr edz said...

naseb baik bini aku tak ajak aku nengok citer ni..

||alis|| said...

mredz
takyah. and berterima kasihlah pada bini hang tuh sebab tak ajak hang p tgk, haha!

Ms.Lilies said...

patutla aku takde rasa nak tgk wayang cite ni....instinct adalah tepat hihi

||alis|| said...

kakmimi
try aja di astro 1st, ada la part2 sedey nangis2, tapi belum sempat nak kuo ayo mate, dah fade pi scene lain, hampagas.

gadisBunga said...

mekap maya - saya suka! nipissss aje kan? :D

||alis|| said...

gB
ha'ah.. tapi yg laki org tuh tanya "maya sekarang umo dia berapa eh? nape nampak tua?" lorrr tabaik tau abang.. haha.. anak kacukan kan mmg nampak matang dari usia..