Nuffnang

Thursday, February 28, 2013

jay pee jay and me.


aku pi keje naik moto saja. sbb dekat. 10 min dah sampai. or less, kalau trafik tak heavy.

rumah aku dekat dengan highway. kalau balik, memang aku akan derhaka. potong jalan dekat. kena menentang arus sket, dlm 300meter. aik moto selalunya ok jer, malah pernah jugak aku derhaka time naik kete. hoho. sbb kalau nak ikot jalan yg suci, aku kena u turn kat nunnnnnn depan ada trafik light, lepas tu kna jalannnnnn lagi, approx 1.5km. hoh, rugi duit minyak moto bebeh!


2 minggu lepas....
aku buat derhaka aku. dari jauh Nampak kete biru.. aku tidak syak apa2. sekali bila dh dekat.. hamek... JPJay ye.. 2 org pegawai dalam tuh. darah dh agak kering. serta merta aku sibuk cipta alasan (kot deme tahan aku nnti kan...)

ok. ting2!

"encik... suami saya call, dia suruh saya balik segera!"

buat muka cuak sikit, sedih sikit... in sha allah lepas.

heh.


2 comments:

monas2petronas said...

Bukak pintu umah jerit Deearrr im coming homeeee *upss lupa x dek laki. .hahahaha jgn trasa tau..tu amek dr film hollywood

||alis|| said...

kakween...

hahahahaha kalu aku jerit gitu... mak aku dlm umah.. mati gua kna soal "melucah apa kamu tadi haa..?!"

haha!