Nuffnang

Friday, May 27, 2016

Peminjam Rusuk Rupanya Tak Jauh Mana :)


alhamdulillah, 29 April 2016.




ini gambar birthday tahun lepas. berteman tulips kuning dan kad hari jadi tahun 2014 dari seorang teman yang terpaling memahami.

gambar birthday tahun 2016. 3 minggu sudah menjadi isteri dia. masih terlalu banyak perkara perlu dibelajar.

"awak cari isteri bekerja ke?"
"kalau boleh, saya mencari isteri bekerja.."
"ok, taaruf kita sampai sini, sebab saya berminat makan gaji dengan suami. bukan dengan orang lain.."

6 comments:

phoenix said...

Tahniah.. selamat mengumpul pahala yang berganda-ganda. insyaAllah. :)

||alis|| said...

will do. inshaAllah. Amin ;)

mrs zach said...

hey..seciput tu je ko cerita. aku nak dengar love story janam janam la. hahaha..tahniah again lis. xoxo

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

Salam Alis

Sorry aritu tak dapat dtg kenduri memang ada hal..
Selamat pengantin baru ye.. semoga ramadhan dan aidilfitri nie lebih meriah lagi kan sebab dah jadi isteri :)

TukangKebun said...

Congratulation on your weddings.
Syukur Alhamdulillah sekarang jika ada dosa, suami boleh tanggung hehehe.....
Bergurau senda sahaja. Jangan marah tengah puasa ni.

Selamat Berpuasa.
Puasa first time berpasanganlah ni.
Kalau KBB bulan Ramadhan, boys prepare sahur hehehehe....macam laki Western prepare breakfast untuk bini on bed pakai tray. Tapi duduk makan kat dapur dah siap hidang.

||alis|| said...

khay
janam2 aku versi jamun2. haha.

kak iina
takpe kak. doa akak yg iringi tu saja sudah seribu rahmat. tq ;)

kak diana
amin. tq kak. haah berpuasa dan bakal beraya bersama2 family baru. mimpi jadi nyata walau dlu pernah rasa mcm sipi2 je utk hidup berumahtangga. alhamdulillah Allah permudahkan :)