Nuffnang

Friday, October 6, 2017

belanja sikit.




anak dara dah 6bulan. dah start makan dah pon.




p taman burung melaka. jumpa merak.


apa lagi nak update? oh lepas dekat setahun 6bulan tinggalkan dunia menanam, kini sy kembali nak aktif semula menanam pokok sayur/ulam/orkid.

dulu masa bujang, dok tgkat 11 pon masih bela orkid. sejak mabuk dan urusan kerja rumah yg tak pernah selesai ni, lambat sikit seru tu nak datang.

kini tidak lagi. mood menanam kembali semula. 2-3 jenis dah mula bercambah. bz beli pasu utk tanaman. harap rajin macam dulu hehe.

korang apa khabar? tengok kat blog yg fav, berbelas bulan diamkan diri.

lagi satu nak tanya, nape lately ada few bloggers kena saman eh?
and blogger sama blogger pon mau gado kah?
ingat dua2 zaman tu dah berlalu,
masih wujud lagi rupanya.

heh.

No comments: