Nuffnang

Friday, September 20, 2019

sekarang, setahun, cuma dua kali saja.

hi uols
lama tak bersiaran ni. apa macam. ada baik kah? apa yg berubah setakat dah sampai pertengahan sept 2019 ni? as for me, banyak.
my eldest just finished her upsr.
my #2 makin tinggi.
my #3 tahun depan dah primary
my #4 dah makin banyak cakap, and kejap2 nyanyi let it go let it go (infact now she is singing the song out loud kat hall tu for the freaking countless+infinity times dah!) 😑
and
my #5 he wud be around 6-7months old now if he could make it, but sadly he cant. maka bermain2 lah beliau di taman syurga sekarang ni. hang it there buddy, ibu n others will someday will deff follow u soon 🙃

as the family keeps on growing, my weight pon sama growing nyer lahai! sejak kawen naik dekat 10kg kot 🥴 for time being i buat IF 18:6 n focus more on fruits n veges, we see laa how it goes ok.

last time i went shopping kat mall with my bff, dia kata i dah banyak berubah, time bujang dulu suka beli benda merepek2 laa benda baking laa benda makan viral kat blog laa, nowdays my groceries list is like ayam-telo-ayam-telo-oat-susu, boring la weh dia kata 😂

well, thats life. embrace it la. nak merungut banyak2 pon semua akan/sedang/pernah merasa apa yg aku rasa skrg kan? i bet we all did it, n some of u survived what, no? 😆

see, my writing pon dah macam mak2.

alis yg dulu ternyata bukan alis yg sekarang.

but hey it doesnt mean that i will become totally new alis.

i am still the Alis, penulis blog Peminjam Rusuk Fahri

walaupun my husband namanya Mr S
walaupun i dah lupa my password to get thru this blog and have to create the new one 😷
walaupun i masuk blog dua kali setahun (instead of dua kali seminggu😷😷😷)

i am, still your Alis.

take care uols. 
musim jerebu ni, 
minum air banyak.
jangan keluar2 sangat.
dan berdoalah, jerebu ni cepat hilang! 😷

3 comments:

Kay said...

Eh betul ke yg sulung dah 12 tahun, habis upsr? macam bar ulag ibaca Alis na kawen. sekejapan masa berlalu

||alis|| said...

hehe.. jeng2.. kami nikah buy one free 3 kak.. anak2 yatim kematian ibu due to cancer. doakan ya ��

Unknown said...

3ply Disposable Face Mask ‼️
Face Mask.
We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.