Nuffnang

Saturday, January 31, 2009


aku dan n3 sejak akhir2 ini, tiada.
sebab aku leka baca blog org lain.
hopping blog org lain.
bagi komen kat blog org lain.
senyum2 kat blog org lain.
rase best gak.
pasal tak terikat.
aku pon takmau blog aku jadi perhatian.
sebab blog aku pon tak best mana.
aku bukan blogger tegar even hari2 15jam aku online.
tapi aku suka blog2 yg menjadi perhatian.
toncoh terbaik
kak jah *hehehe...
atau kak tasek..
aku rase, kalau mereka2 ini mogok 1minggu dari
membloggingkan diri..
mahu kebas urat saraf anak2 buah pengikut..
tak pon,
bak kata apek: kanser buku lali!

penat kan kak jah ku sayang, nak hapdet blog hari2..
kak tasek; ramaiii org ngutuk bile ko lama tak hapdet, kan?
kalu aku, aku tak larat deh!
tapi...
kalu org2 perhatian seperti kamu tak hapdet blog?
bagaimana dengan hidup org2 macam aku????
hehehehee......
jarak.kosta.merah
alis doakan 2-2 akak nih dapat 2nd baby ASAP. amin.

3 comments:

Tijah Lawa said...

minggu depan kalu aku tak dapat kuini 3 bijik, aku nak stop blogging. bleh???

Hajar said...

salam...hari2 update blog mesti byk idea tu, takpun blog dah jadi cam dadah...hari2 kena update, ketagih, ahaksss

||alis|| said...

kak jah: kak, aku ada pic baikkkk nyer nak kasi ko.. siap kaler MERAH lagi tuh. nantikan, jeng..jeng..jeng!

kak hajar: salam kak. tuh la, hari2 kena hapdet, takut lupe, kire cam diary pon yer gaks~