Nuffnang

Friday, January 23, 2009

tag yg 2 dan 3.. dari blogger yg sama :)

p/s: sorry cik peguam, gua baru perasan tag 2 ini takde nama gua bila gua dah upload itu video, halal la yer.. mencapap skett.. hahahah!

1) anda rasa anda hot?

not at all, perasan makcik laa kan... makcik yang vogue, uhuks~

2) upload gambar kegemaran anda

(bersama kete elynn hanif, 1 of the milionare sisters)
3) kenapa anda suka gambar nih?
sebab sejak pertama kali lihat kete nih, aku jatuh chenta! (dasar pandang ke timur sungguh laa kaedahnyer) even kalau aku dah mampu pakai lady-z nih time zaman org sekarang pandang proton saga yg dah masuk muzium tuh pon, aku tetap nak pakai kete nih!


4) bila kali terakhir makan pizza?
ermm.. 2 bulan lepas, kat Mahkota Parade. bestest friend(suriana ahmad) belanja sebab dapat gaji.


5)lagu terakhir yang anda dengar?

fur elise:petikan piano from Yoo Ye Eun, aku baru dengar! dan serius, aku melalak lepas tuh.
sebab apa? this lil angel not only baru 5yo, played piano very well, but she's also blind! anak ini merupakan anak yatim dan hanya anak angkat kepada sorang perempuan korea yg baik hatinya. Ye Eun start blaja piano pada usia 3 tahun dengan hanya mendengar petikan fur elise kali pertama, dan selanjutnya hanya menggunakan pendengaran untuk 'menangkap' note.
ya Allah, sebak hati aku, petikan dia sangat asyik dan tak macam org cacat penglihatan yg main kalau ko dengar sahaja. (ye, aku memang manusia yg hatinya kecillll sekali...)

video



6)Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

nangis sedu sedan, huhuhuu..... (bak sini tisu kat sebelah awak tuh..)

7)Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?

lynn (sebab bunyi nyer macam "lalink" skett, uiks, anak sulung manjanya memang lebih oke, harap maklum :P)

8)Tag lagi 5 orang (tak bleh tag orang yang sama tau)

-kak tijj, kak tasek, err... maaf saya tak punya banyak kawan blog :)

9) siapa no 1?

anak aji yusof yg kelakau giler. made in seremban.

10) siapa pula no 2?

kak tasek yang juga kelakau teramat, tapi made in perak, tinggal di melaka.



***********************************************************************************

tag 3
PERATURAN TAG

1. Pada yang telah berkahwin, anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...

dipersila dengan hormat pi kat soalan no 2 oke~

2. pada yang belum berkahwin plak, postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri... contohnyer perkahwinan X-kekasih ker, kawan baik ker, artis populer ker.. tak kiralah, asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

gambar yg eksklusif gilerrr... pasal:

-"main photog" derang pon takde pose gambar macam nih... kunun berlagak arr!

-dlm koleksi aku, ada 2 couple jer punya pic yg pose maut macam nih, pasal yg benar2 soprting and close friend jer mampu buat pose nih untuk aku. sebab kalau tgk cam biasa, tapi kena dekat nose to nose (pic yg 'real' tak dapat kebenaran untuk ditepekkan, pasal derang maluuu meowww...)

-dlm bilik, tiga org jer boleh ada. couple and aku. pasal, pertama, mereka kurang segan, kedua, aku yg segan bila diorang kurang segan! i kan anak daraaa lagi, you... hahaha! (nasib baik jue and aizal memang camera-friendly)

jarak.kosta.merah: suka apa yg aku suka kini...

3 comments:

juliza said...

jue kalau part posing maut mmg terrreeeeeeeeee...
rugi tak bawak akak pi hanimoon samer......
hehehehe

||alis|| said...

juju: eh.. ade lagi ko komen yer.. naseb laa aku rajin raound2.. ko pon rajin ek baca blog aku nih.. ntah2 ape2..

joegrimjow said...

cni pon adew org nama mark
buta buat phd