Nuffnang

Thursday, February 5, 2009

tukar kulit



yer.. aku tukau kulit sudah.
so wat?
aku takde story la nak citer..
masuk blog org, baca n3 derang..
then signing off..


tuh jer laa..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


writer's blog?
poyo la kau...
.
.
.
.
.
writer's block ler...
(baru ko perasan kan...)




jarak.kosta.merah
alis nan poyo. korang jgn ikut laks, oke?

6 comments:

Tijah Lawa said...

cer ko explain sket motip header gambar kejar mengejar ko tuh?

||alis|| said...

kak jah: apsal? comey kan..kan..? kaler pink nyawa2 ikan lagi tuh,hehe... "adegan kejar2 tuh hanyalah illusi semata2, tiada kaitan ngan hidup atau matik, sekian~"

Tijah Lawa said...

dik. ko buat la pop-up window komen ko nih. hahaha. mengado2 tijah tu kan??

Ungku Nor said...

akak dah bape lama kena writer's block nak mengomen blog orang..tapi kugagahi juaaaaa ;p

Hajar said...

salam...tukar kulit takpe, jgn tukar rusuk yg dipinjam sudah!...ahaksss

||alis|| said...

kak jah: yer, saya relahati buat popo up kembali. kemarin tak boleh pasal deem semacam :), tq.

kak nor: yer, aku ade dengar2 ko sampai nak quit blogging. jgn la kak, sapa nak gtau den criter criti pasal anjib si ensem tuh lagik :(

kak hajar: salam kak. aik, tukar tulang rusuk? sapanyer? tulang rusuk ku maseh malu2 lagi orgnya, tak pernha nak tunjuk sapa dirinya :)