Nuffnang

Friday, March 27, 2009

bajuku bajumu jua..













paling gaban....
.
.
.
.
.
.
.
.


9 comments:

julietchun said...

sehari berape n3? aku nak komen pun tak sempat, mengah weiii.
apsal baju shafinas tu sama kaler cam err.er....,errrr...

Tijah said...

giler ko gigih niari nok! hahaha. tapi mak skerr!

joegrimjow said...

haha
cam sami daaa

Hajar said...

salam...cam2 hal sekarang, kalau baju ditaja camtulah kan?

||alis|| said...

kakjuliet: kan dah kata.. nak cari makan yg paling senang masuk dalam dunia glemer, dunia artis.. hehee.. takla, citer dia, yg skaf tok ti tuh, auto-publish. yg 2 nih gigih nari nyer n3 :P

kakjah: kiter serupa..kiter serupa... buat masa ini main masak2 jer kat rumah kat.. ekonomi gawat nak main UT tak best sgt ler..

mohd faridzul asyraf mat arifin (hamek aku kasik nama penuh): serius ini nama sebenar anda? yer.. nama ku hanya ada 6bijik huruf saja. plain jane la katanyer :P, keterujaan kita sama: karipap. atau @sheffield disebut, curry-puff. betol?

||alis|| said...

khas buat kakhajar: maaf kak, udah lupa mau masuk belog, tadi masuk cam ala2 kena kirai itu sawang2, hehe!

baju taja... kalau tok ti tuh, kira baju turun temurun laa kan? i pass u, u pass me :)

~Cinta Cukulet~ said...

hahaha..gelak gila saya tengok 2 gambar last tu kehkehkeh..

hehe..salam kenal :D

||alis|| said...

cintacukulet: comey laa nick kamu.. culuket :)

salam kenal juga ya..~

tasikmerah said...

hahahahahaha... gambar last mmg tak bulih blah ok! ha ha.


.