Nuffnang

Saturday, March 28, 2009

mulai hari nih, belog aku ialah belog 'blue'..

haa... ada sapa berani nak komen????

biru kan...
kebiruan yg sangat membirukan..


biru la tuh konon mata hitam korang yer..
hamboih.. ini belog suci oke... suci.. hehe!

by the way nak tanya kat 'seseorang tuh', kak, muka akak kemain lagi berkilat dan tegang bak mukaku yg masih jambu dan bujang nih.. apakah petua anda? kak cok speku jentayu. ko jangan ngade2 kata 'kedaigambar' eh.

JKM: kenapa laa takde tumbuhan nama "jarak.kosta.biru".. haih.

6 comments:

yuyee cap limau said...

la igt nk tkr blog dah tdi..mengucap pnjg kite tau..hehe

Tijah said...

ni dari mana ko blajar buat tajuk kontrobesi nihhh??

tegang? berkilat? rahsianyaaa...

KAWEN duluuuu aa...

kan cok kannn??? wakakakkaa...ako sokaaaaa...

umyra said...

yang nyata...
alis tetap maintain pencinta hewan..header gigih berhewan bagaiii *tepok tepok*

||alis|| said...

yuyee: before that, i mmg like your icon dik, amoi kawan upin ipin kan? tidak.. hamba masih lagi sedar diri.. saja nak naikkan traffic (yer, tgk laa mana ada ku bubuh feedjit, hehe!)

kakjah: oo.. seseorang tuh kakjah eh, hehe.. ala... bosan la kalau alasan kena kawen dulu nih.. kat sini pon alasan dia camtuh gak "ape2 kawen dulu!" humangaih.

cik khai: gigih.. satu minggu satu kali tukar jugak nanti, hehe.. eh cik khai tak ikut tutup lampu ker :) komen masuk 8.44pm..

cokolat said...

ko kalo nak tau rehsia si tijah tu..
ko kena pandai tau term2 kiterang tu.
misalannya...
apa itu wipkrim..
apa itu eskrem..
apa itu ...
heshh sket2 dah la...
kang ko gatal macam tijah kang, mana ko nak tala dekkkk??
wakakakakak!

||alis|| said...

kakcok... pemikiran aku dah kena toksik dek ko dah nih kak... haha!