Nuffnang

Sunday, March 22, 2009

bile aku tak serius, ni laa jadiknyer!

kesah 2005-2006
bila serius.. die-die serious nak keje ngan gomen,bz la aku ngan kawan aku yg sorang ni, Shala, hantar macam2, tapi tak pernah dapat. last-last, Shala dah dapat suami, bakal dapat anak. keje gomen dia tak jugak muncul2..takpe la, Allah bagi dia ade rezeki lain..
2009
bila aku tak serious.. ha kau! 8 Apr nih interview..pegi jer laa... kalau dapat rezeki, tak dapat, cuba lagi. ape pon, alhamdulillah rezeki Allah Ta'ala nak beri.. eh? alhamdulillah jer? esok kena puasa sunat nih!sempena surat ini, dan sempena.... Puan Hidd bakal jadi ibu :)
tahniah Hidd!! jaga diri baik2 oke~

jarak.kosta.merah
aku nak hafal nama2 menteri yg ada salah laku jap
(terpaksa diTETTTTkan sebab TUTTT.. ahaha!)

5 comments:

Tijah said...

aku tanak subahat! wakakaka!!!!

lantak..lan botak...
lan makan taik katak...

cokolat said...

aku mmg failed nama2 menteri ni..
tu sbb tak layak keje gomen!

susudalambotol said...

eh, kebetulan.
tahniah alis!
:)

||alis|| said...

kakjah: ahaa... ko takut sapa nih haaa... ahahaha!

kakcok: aku pon tak penah g interview gomen, nih la 1st time. interview baru, dapatnyer tak tawu lagi...

hidd: pose jugak ke nari? :)

paRi-paRi sYurGa said...

errkkkk....
orang melaka ke ni?
melaka kat celah mana?