Nuffnang

Wednesday, March 4, 2009

cahayaku itu bernama....

kenapa yer.. bile kita dlm kelam..kelabu.. dan ke..ke.. yg lain berlaku...kiter tak tahu mana nak cari punca.. arah mana kita nak pergi... sebab... takde orang nak tunjukkan kiter jalan yg sebenar...

tapi.. selepas kehadiran cahaya itu.. baru la aku mengerti. . .

KENAPA BELOG AKU NIH ORANG TAK BOLEH NAK FOLLOW
(CAM GLEMER SANGAT LA SI ALIS TUH KAN!!)

sebabnya mudah..
KOTAK FOLLOWER AKU TAKDE DALAM BELOG!
(yer.. sila gelakkan aku yg dina ini)

patutlah org dok follow kat 'alis2' (2nd belog aku yg poyo).. sebab kat alis2 tuh, encik belog yg dah siap2kan untuk aku! mana laa aku tawuuu.. aku kan buta IT! haha! (gelakkan diri sendiri!)

terima kasih cahayaku;
kakpiah...
i lap u more than yesterday, less than tomorrow!


jarak.kosta.merah
huahuahua!! larik...!!!!!
(chop, ko nih mau larik dari siapa nih ba??)

8 comments:

kakpiah said...

haaa... kann??

sampai juleng2 bijik mata akak carik mendalah tu semlm..
sampai akak tepikir..
"aku sorang jer ker yg tak nmpk?"
dah rasa seram dah masa tu..
wakaka..

tak per akak mmng ibarat TNB
menyinari hidop anda..
janji ko byr je bil letrik tu..

lebiu tu..
tengkiu :D

Tijah said...

kasi can la kat budak ni kan piah? meh kita dok seat sebelah2 kat dlm kotak tu sambel ngumpat dia...

||alis|| said...

kakpiah: mmg TNB la kan.. so konsep DiGi itu adalah salah..

kak jah: makaseh.. sila2 laa ngumpat hamba yg dina nih yerk.. hamba suke.. hamba suke..ahahha!

cokolat said...

buleh jeee...

||alis|| said...

puan cokolat: hye puan cokolat *kenyit2 mata skett*

Tijah said...

hahaha! kenapa kalu ada piah misti ada cok & tijah??? bertiga jer plak tu dlm kotak...

tepiii ahh cok! piah!! sempittt ahhhh!!!!

opss...lupalak cok jentayu mmg sempit!

wakakakaka...

cokolat said...

tijah bidadari...
ni blog suci ok..
ko jangan nak bawa mazhab ko dekat sini yer...
apa sempit2???
dek.. ko ignore je komen si tijah tu... (sambel ramas2 sepan piah)

||alis|| said...

kak jah: oppp..opp... jentayu sempit? kak cok? agagagagagaaa~

kak cok: betol.. "ini belog suci".. statement la sangat.. hahaha!