Nuffnang

Thursday, March 5, 2009

tak bisa.. (edited)

tak tahu la kena kat sapa2 or haku jer sorang..

tak dapat nak update benda bergambar.. semua bar editting hilang!

padahal gambar dan font itu laa punca kekuatan ku untuk berbelog..

hahaha!

sorry yer tawan-tawan...

"error on page" ler... esok2 ok la kot.. (pray hard~)

HUHUHU... TAKDE ESOK2 NYER.. AKU RASE MMG ADA PROB NIH... ALAMAK AIH...
NAK PRIN SKRIN MASALAH PON MANA AKU NAK LETAK?
KAK JAH... *KELIP-KELIP MATA SKETT..* AKAK KAN TEROR IT, TOLON, BLEH??

6 comments:

kakpiah said...

hoh? centu pon ada ek?
fuhh.. sib baik tak penah kena..
kalo dak abis la tijah kena tulong akak yg buta IT nih..

Tijah said...

sapa nak tulun ko piah???

||alis|| said...

kakpiah: yer la kiter pon IT buta gaks...

kak jah: wah, tetibe la kan... anyway, aku rase kan, CarLos tuh munyi dia cam "Car Lost", motip?

cokolat said...

ko guna browser apa???

||alis|| said...
This comment has been removed by the author.
||alis|| said...

browser? hadoi, dah lama kiter tak dgr perkataan tuh kak.. yg penting, belog kiter nih gile basic, taktau mana pi bar2 dia.. windows posting dia cam windows nak tepekkan HTML you-tube or iPod.

maseh lagi mencari kesilapan teknikal nih, huhuhu..