Nuffnang

Friday, March 27, 2009

no komen dari aku..

latest tudung style dari hajah..
aku speku dia amek ilham skaf mak dia laa..
or.. tukang style dia yer ilham.
vice versa.

7 comments:

Tijah said...

aku pakai cenggini time nak angkat kain jemuran jer...

julietchun said...

aku speku tutup kepala tu bkn saiz dia pasal tu jambul depan terjulur kuar,hahaha.

Ms.Lilies said...

kalaula semua hajah pakai camni pas balik dr haji mau koma aku sepanjang tahun hahahha...
*salam singgah n kenal2*

kakpiah said...

kalo akak baik akak set jer rambot tu ala2 seloma..

peh tu pakai mini skirt..

kann??

cokolat said...

tapi kenapa cantek?
hahahaha....
cer kalo kita yang pakai?
kompem laki aku tolak aku 3x berturut2 di malam jemaat!

||alis|| said...

kakjah: angkat kain pon nak pakai cenggini.. aku tau la ko seleb-briti kakjah cinta lestari, aiyok haih. vogue jer manjang.. haha!

kakjuliet: nih pic masa dia dikenalkan untuk perform minggu setiausaha 1apr nih, cam 80an nyer style la skett..

kaklilies: yer, saya ialah follower ke-30 belog anda, saya suka nombor genap, haha! hajah muda kak, glemer plak tuh, kang pakai litup2 kang abang K carik lain kang, akak nak tolong ganti kan ker?

kakpiah: yo wassap kakpiah hota haiiii... tutup atas bukak bawah yer.. dah cam pesen aisyah 50sen lepas pi haji plak kang!! adeh.

kakcok: cer la try pakai kak. takkan la yeop nak tolak ko sampai 3x malam jumahat, hamboi2... nih belog suci tau kak.
selingan: kak, jgn padam belog ko!

tasikmerah said...

tijah, betul jah. hahaha..

tapi make up dia aku suka. sgt natural..

:)