Nuffnang

Thursday, March 26, 2009

tiga bulan=RM200,000..

diana danielle baru masuk PLKN kan?
she lost almost rm200,000 sebab lost 7kontrak dgn few pengarahs.

fuuuhhhh...

camnih gua nak kawen ngan mat salleh nama John ker, Mark ker, Haji Salleh Supa'at Dexter Abdullah pon boleh laa asal keturunan dia ada bau2 america skett... untung anak2 aku sok.. aku tak dapat mak mertua kaya, dapat menantu kaya pon ok gak la kan.... bila lagi nak merasa.

diana tuh pon baru 18thn, kan? by the time dia 28thn, dah boleh bukak shopping complex sendiri agaknyer (sebab hobi dia shopping, motip nak bukak gerai cendol atau ayam golek 88 kat area KL????)

Patutlah pasha sandera boleh beli rumah rm2,600,000 kat segitigamas.. senang2 jer bubuh rm260,000 (10% yer..) buat downpayment.. *cuba kira berapa banyak kali '0' aku bubuh... hehhe..


jarak.kosta.merah: angan-angan nak kawen mat salleh adalah benar, tapi once upon a time. standard laa muka tak lawa nak kawen ngan stok2 hensem, anak mesti lawa, orang tengok terus nak buat adik/anak/kakak/abang angkat...50% hensem mana main..hahaha!!! tapi serius, anak eizlan yusuf memang cantik sangat!! suka2!!!

6 comments:

tasikmerah said...

tapi kan ada gak artis yg kemahin lawo tp anak dia sgt tak kiut. ha ha. dan aku ada keluarga angkat kat kedah sana sikit punya jongos tp anak2 dia... walaweh... mcm mat saleh.

ha ha.


.

julietchun said...

moga dorang tu kaya dunia dan akhirat. Apsal aku tgk eizlan dah beruban sgt?

||alis|| said...

kaktasek: apa pon ciptaan Tuhan kan? yg anak lawa2 tuh kadang dia ikut long-cut, moyang lawa, nenek tak, mak lawa, anak tak.. haa.. gitu.

kakjuliet: eizlan beruban pasal dia selama nih mmg beruban, dah kawen takde sapa nak pandang itu gg dibiar jer tak dye2 balik..

Tijah said...

sebagai selebriti...mak no komen!!!

hamvoi! hamvoi! hamvoi!
(goyangkan jari klengkeng anda)

susudalambotol said...

mak diana tu melayu biasa je kan? tp sebab kawen dgn mat salleh anak cantik kan.

||alis|| said...

kakjah: yer. seleb-briti. ko kan tijah citra lestari. aku tak lupe kak.. tak luper... haha!!

hidd: yer, mak dia sangat ordinary kan wak? slack anak pan asian nih cepat nampak matang.., kalau susun dia-awak-kiter sebaris, sah dia nampak tua, hehe! dia ada adik angkat kan? hapa ntah nama baby tuh, nama cam mat salleh sket.