Nuffnang

Tuesday, March 31, 2009

edited: Erra pegang anak Nadia Mustaffa :)

ok... dah clear! ada org gitau aku nih anak nadia. thanks.
apa apa pon dia tetap cumel. i mean anak nadia tuh..
erra terlebeyyy cumelll..
______________________________________


hai.. kalian pasti udah dengarin ya. mengenai kegiatan 'worm' yg bisa berlaku pada 1st aprel ini..nah.. sudahkah kalian bersedia?
ayuh! buru serigala berapi (firefox) semuanya! dikatakan serigala ini bisa mencabar kekuatan virus atau worm yg ada...mendingan kan kita harus prepare sih, ketakutan virus jahat ini bisa menghampiri desktop atau laptop kita semua, lantas bisa-bisa aja takut nanti ada yg mele'top' kemudian hari....

ya, itu aja persembahan gue untuk siang2 bahagia ini. tajuk antrinya "serigala berapi" ya anak-anak... tapi gue ngak ganas ya.. gue tetap suka sama itu Gary.. si siput bersuara:


MEOWWW......

jadi ya, daaaa~

JKM: tobat aku jadi cik kening untuk sekali ini, menaip bahasa indon itu payah amat sehh~

p/s: kak win, perhatian! berapa % ko nak bagi markah kat aku nih? hehehe...



10 comments:

susudalambotol said...

baby girl! bestbest :D

kakpiah said...

x per ke letak gambo tu?
kang tetiba dia saman kang.. caner?

hehehe...
takot tak?
:D

||alis|| said...

hidd: baby gegirl.. yes2.. aik.. nak baby gegirl gak ke hidd..?? hehee!

kakpiah: eeii... takutnyer i.. hehee.. serius org media and belogger2 kuat dunia artis tak dapt pic nih, taktau pesal..

julietchun said...

ko doktor yg sambut baby tu ek,kekekeke.

||alis|| said...

kakjuliet: bukan, aku nurse yg sambut baby tuh.. kat pakar damansara... ngeh..ngeh..ngeh.. overdue 5 harituh..

tasikmerah said...

ooo.. kamu nurse ye alis...

:)

betul ke nih weh...? hehehe....


.

Tijah said...

tu bukan anak dia la. anak org lain masa babyshower dia tuari. iskk! ko nihh...aku baik dgn wartawan. aku tawuuu aa....

monas2petronas said...

ahahahhaha

5 bintang dari 4 bintang la aku bagi :D


weiii bagi aku alamat sekali lagi pls..

email ke lebihciuman@yahoo.com..


aku ter miss

||alis|| said...
This comment has been removed by the author.
||alis|| said...

kaktasek: aku kalau benar nurse, sebelum patient dibius, aku yg mintak dibius dulu, hahahaha!

kakjah: yer jer ko kak.. aku tgk kat email cam real jer... ntah la eh. tgk baby tuh pon cam dah cerdik jer. kak, aku nak tukau kerjaya la camnih. jadik bidan.

kakween: akhirnya baru nampak ko kan? bz eh nak balik mesia... jgn lupa dititip CD Nuluc nya yaaa.. :)