Nuffnang

Thursday, April 16, 2009

May Baby? Kindly refer to Baby T.. thank you.

MEI
* Keras hati & tegas (benar)
* Kuat semangat & bermotivasi tinggi (sangat benar)
* Pemikiran yang tajam (benar)
* Mudah marah apabila tidak dikawal (benar)
* Pandai menarik hati & perhatian orang lain (yer ke? then apsal fahri aku belum muncul eh?)
* Perasaan yang amat mendalam (sungguh benar nih... some say 'makan dalam')
* Cantik dari segi mental & fizikal (suku benar, fewitt... ketat baju.. lalala... *iklan tale & time)
* Tidak perlu dimotivasikan (tapi banyak motivasikan org)
* Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain (haa..haa.. tak tawu...)
* Mudah dipujuk (makan pujuk my fahri jer... meowwww....)
* Bersikap sistematik iaitu otak kiri (otak kanan aku pon ok gak what...)
* Suka berangan (hari hari fikir fahri)
* Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu (benar)
* Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit (komplet set dia, ENT..)
* Daya khayalan yang tinggi (yg nih belum pernah pektis lagi..)
* Permikiran yang tajam (lalalala~...)
* Pandai berdebat (benar, bila kena topik, eg: kenapa kakjah suka digelar 'baby?', boleh tak tido malam aku berdebat dgn ahli2 belogger wanita lain..)
* Fizikal yang baik (166cm (5'6'), sgt fizikal oke...)
* Kelemahan sistem pernafasan (benar, hujan2 kena beware).
* Suka sastera, seni & muzik serta melancong (suka buat seloka, suka painting, muzik, apa2 mmg layan, melancong, aktiviti terbaik..)
* Tidak berapa suka duduk di rumah (dah ko kata aku suka melancong tadi, kan?)
* Tidak boleh duduk diam (sama la, ade je benda nak buat..)
* Tidak punya ramai anak (betol, tgk la umo dah baper tak TAWEN2 lagi, aku ada due date tau, FAHRIIIII...... dimanakah kau????)
* Rajin dan bersemangat tinggi (sama laa cam no 2 tadi, haih~)
* Agak boros (aku suka kumpul kasut n casual wear jer....)
.
.
.
.

3 comments:

Monkey D Luffy said...

ko nak fahri memang tak ada

Luffy ada ni ;p

Tijah said...

B no komen. hehehehehe

||alis|| said...

zali: ko dah ade awek, yg aku tau lagi cunnnn dari aku, ahehehehe~ dah, jgn gatal2..

kakjah: jgn nak elak eh.. ko baby may kan, baby T? huehuehuehue~