Nuffnang

Wednesday, April 15, 2009

kenapa eh?

aku sorg jer ker atau sume yg terkena?
aku tak dapat tgk follower aku dlm box..
pi kat belog org lain pon aku tak dapat tgk follower diorg..
apsal eh?
kejadian berlaku sejak 3-4hari lalu..
so, kepada 2-3 org follower yg masih aku tak dapat kenal sapa dia..
sila2 la kenalkan diri kat komen box aku nih.. makaseh!
.
.
edited: aku syak aku bubuh feedjt nih laa... hmmm..
sejak pasang tak boleh nak tgk mana2 follower pon~
tapi kalau tak pasang tak best plak.. huhuhuhuhuhu..
.
.
.
.

12 comments:

Tijah said...

aku bleh jer tgk folower ko. B gambar yg ke-5 lepas kak C. aku syak ikan ko tu buat spoil tu. lepas kan jer la ke sungai ikan tu nok...

||alis|| said...

kakjah: yer ek kak jah.. sian ikan aku... oke la, aku lepas kan.. nnt aku bela hewan lain pule... tq kak~

||alis|| said...

chop2!!!! "B"..?? "B"..???
















pengsan aku!

yuyee cap limau said...

kak,saye perkenalkan diri..sudi2 la lawat blog kite tau..hahahahahaa

||alis|| said...

ala... yang ko nih takyah la dik.. hari2 akak masuk.. i mean last 3rd hingga last follower tuh akak tak kenal.. sian la sapa laa mereka2 tuh, misteri.. huhuhu..

*amacam? pic kelabu asap dah jadik terang benderang? hihii...

paRi-paRi sYurGa said...

aku ko kenal kan kak?
hahahha..
*saje nak loratkan diri.
hehehehe.

kak alis...
kak jah tu demam kepialu eh?
hehehehe.

||alis|| said...

pepari: weh, yg baru ptg tadi aku komen belog ko tuh hape? *hahaha! kasau org melake dah kuar! ala, namapon dia baby, demam lite2 tuh biasa la dik oii...



*alahai, ikan dah lepas pon masih takbleh tgk lagi ler.. grrr..grrr...*

Ms.Lilies said...

ko rindu aku x dik?

||alis|| said...

kaklilies: hihi.. takkk (*jwpn maut, DUSH DUSH~)... pasal hari2 masuk belog mu jua, hihi..

Monkey D Luffy said...

kalau kat opis guna explorer memang x dpt tgk


oh ya skang kat opis dah tak boleh bukak tenet ;)

Tijah said...

huarghhhhhhh!!!!

B dah bangun...
B mau minum milo...

kau pengsan??
nenooooo! nenooooo! nenooooo! nenooooo!

||alis|| said...

zali: mas'alah nyer den kat umah.. cuit2: pekabo awek mu? hihii~

kakjah: baby mana bleh minum milo, nnt sembelit ler~