Nuffnang

Tuesday, May 5, 2009

[ade braN??]








ade bran? aku tak bran nak cabar sapa2 amek awek nih buat awek/akak ipar/ adik ipar korang..
setakat cabar buat 30soalan IQ tuh aku oke lagi laa.. hihi...



18 comments:

SuFy said...

waaa..heheh...beraninyerrr...hohoho...hye...pe kaba rini?sehat?jom3 blogwalking..^_^

Tijah said...

ko try la buat wey. aku janji akan masakkan utk ko tiap2 hari seumur hidup....

*dgn syarat landasan adalah bervoltage tinggi.

joegrimjow said...

cet
xkan ku cuba benda camni
iq tu ok lagi
yg??
mmg xkan ku cuba

||alis|| said...

sufy: hi adik :) baru masuk belog awak tadi :)

kakjah: ko masak kan aku sehari 25jenis lauk pon aku takmo.. takmo..takmo..

joe: bagus, kira kita nih masih sorg manusia, yg punya akal, fikiran dan nafsu, hiks! weh belajar2..!

Monkey D Luffy said...

gila nak mati sia1

kakpiah said...

kalo tijah nak masakkan kt ko hari2 seumor idop ko..
aku lak..
nak banjer ko nandos.. pat kali sari..
dgn syarat yg sama seperti tijah..
amacam? ada branikk??
muahahahaks!

||alis|| said...

zali: tuh la yg pelik. tapi apsal dia tak mati eh? hihi..

kakpiah: pat kali nari blanja aku nandos kak? KO NAK AKU KENA BOSiER KE HAPE?

lariksssss!!!!!!!!!

Ms.Lilies said...

ngeeee...kalo ko buat dik ada surprise utk ko tau

||alis|| said...

kakmimi: dan secara automatiknyer, aku terpaksa melupekan hadiah ko yg berupe jam guess untuk aku tuh.....





psal aku takkan buat ;P

Cik Pah said...

giler. orang putih nih suma suker buat kerja giler dan bodoh camni..

julietchun said...

aku belum kawin jadi aku tak berani buat. Kalo dah kawin pun aku takkan buat,kekekeke.

||alis|| said...

cikpah: kan? nak2 pompuan plak tuh. tapi mesti dia dah ukur siap2 tinggi ketapi tuh, kalau tak, kena ukur siap2 keranda dia plak kang..

kakjuliet: yer. jgn buat walau dah kawen. kang suami plak yg pengsan!

paRi-paRi sYurGa said...

klau akak buat...
kite ade double hadiah utk akak...



gua cabar lu...
wehehehehehehe...

||alis|| said...

anim: oke, simpang mana ko nak jumpa aku?? ahahaha!

Hajar said...

salam...cayalah awek ni, ingatkan alis menunjukkan satu aksi semasa ber'backpack'...hihihi

||alis|| said...

kakhajar: salam :), hihi... kak, jangan, kulit ku "5 kali ganda cerahnyer" dari awek tuh, kah kah kah~

tasikmerah said...

gila la budak tu... haih...

||alis|| said...

kak tm: gila lagi org yg vote bush jadi pres usa dulu, ahahaha!