Nuffnang

Monday, May 4, 2009

ENTRY ke-203 ini bisa buat kamu kamu rentung!!!

malas nak ckp banyak..

pi kat sini, biau korang plak yg RENTUNG.

p/s: aku dah soh joe pi me-rentung-kan diri dia.. kapten aka zali; jangan jeles haa.. kami ym awal2 pagi, sepagi senyaman udara 2.30am, ahahhaa!

tapi as an oversea student, aku tak rasa dia akan rentung..

just cukup masak sesedap rasa kot...

dare to try? try la! aku cabar korang!

huawaaaa!!!!!!!! aku 10sen maaa buat natang tuh.

amaran keras kerajaan: sila jangan try jika mood korang tak baik/kalau nak cepat/nak terbuang air/sakit jantung/lemah daya tahan penyakit etc, pihak kami tidak akan bertanggung dan berjawab atas segala kesulitan. sekian.

8 comments:

Tijah said...

aku masuk jer pastu cepat2 aku backspace balik. wakakkaa. malas mau pikir maaa...

joegrimjow said...

kekeke
ku da buat
buat malu jew
20 out of 30
waaaa
malu2

||alis|| said...

kakjah: kekadang kena asah gak weh pikiran kiter nih.. biau tajam ;o

joe: ko dpat doploh?????? akak 1st time attempt dapat 15! lagi malu ooo...

julietchun said...

walaupun aku takde sumer penyakit yg ko sebut tu tapi aku tak berani lagi nak cuba skang ni, tunguuuuuuu,kekekekkekee.

paRi-paRi sYurGa said...

kak oiiii....
ni soalan membunuh namanye ni..
naik muntah tgk nombor2 kat situ...

seblum muntah hijau, anim click pangkah-warna-merah-yang-kat-atas-tu cepat2.



hahaha.

Ms.Lilies said...

igtkan mende apa yg kerentungan tadi heheh...tapi aku tgk sekali lalu pastu aku close....len kalila aku try...nak pi masak dulu

Monkey D Luffy said...

malu aku nak jawab

||alis|| said...

kakjuliet: ala kak, dia bukan ada tanya soalan katak pon, ahihihi!

anim: ko mmg rajin kan? buat jer la.. 1st time buat kalu ko dapat 15/30 akak bagi hadiah, lalala~

kakmimi: aho..ngelat eh? n3 aku dah takde nak psiko2 org lagi dah, tobat.. hehehe!

zali: nih camne nak kawen 4 nih, buat 30 soalan pasal iq pon tak mau? bha hahahaha!