Nuffnang

Friday, May 1, 2009

cerita sebenar sebuah kehilangan...

disini aku nak bagitau laa kan...
bahawa;


gosip mengatakan aku kawen dengan salah sorang aktor tempatan,
atau aku bakal ke Mexico untuk hanimun
(dapat pakej murah, pasal selsema khinzir, kan? ahahahaha!),
adalah tidak benar.

aku masih disini, kawan2...

lappy aku demam daaa...... demam lamaaaaaaaaaaa pulak tuh.


huawaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
wendu nyer kat korang2 sume....

aku nak qada' baca n3 korang nih, jamak 2-3 windows sekali jalan nih :)



i lave you all.


eh


i loveeeeeeeee you allllllllllll...................



9 comments:

SuFy said...

yuuhhhuuuu...welcome back...jom2, blogwalking...sufy here!!

joegrimjow said...

ku percaya bulat2

Monkey D Luffy said...

alll tu untuk aku sorang ker? ;p

||alis|| said...

sufy: sangat ironi! kiter dok pandang2 jeling2 muka baby tuh, sangat comel, tapi masa nak ziarah jer belog, lappy demam, huhu.. oke, nnt kiter singgah belog awak k :)

joe: ko nak soh aku buat apa untuk sebuah kepercayaan? wahh!

zali: betol la tuh, all untuk ko sorang jer... bha hahaha!

Ms.Lilies said...

boleh jamak ye baca blog...hahahah....akak baru tau ni

||alis|| said...

kakmimi: asal boleh jer haku nih, kan kak? hihi!

joegrimjow said...

cam nak tarik balik jew

paRi-paRi sYurGa said...

kakakku sudah kembali......!!

*wink...wink*


adik sehat?




hahahahha.

||alis|| said...

joe: ko nak tarik ape joe? tak cayer sudah, nama ko dolah, lalala~

anim: haa.. adik aku baru jap tepon akak dia ni ha.. ko lmbat laa..