Nuffnang

Sunday, May 31, 2009

kalau mimpi ular maknanya....

kalau mimpi ular maknanya; kau akan dipinang org tak lama lagi, kan?
itu laa yg orang tua2 ckp.
.
.
nenek....... nenek TIPU kiter eh... haha! aku dah 4-5 kali mimpi ular,
siap pegang lagi...tapi blom ada lagi si Fahri datang minang...
kahkahkah! apakah?
.
.
ok, semalam petang, adik siram pokok bunga;
jumpa ular hijau nih;
selaku mamarazi, apa lagik...
.
.

lihat, serasi bersama;
kaler ular-cat rumah-daun pokok2 hampir kering sebab panas
.
.
.

ibu saya hebat, lihat cara beliau angkat ular guna batang besi.
banyak tgk national geography pon iyer jugak nih...
.
.
.
tak. tuh ular plastik tuh.
semeter dlm rm7.90.
beli 2meter percuma 1meter.
kat mydin ada jual, berlambak~
.
.
.

9 comments:

Ms.Lilies said...

aku ular mainan pun aku beli....eeewwwww

naqiubex said...

Beat lar tangkap ular.. you should try..

paRi-paRi sYurGa said...

uuuiittt...
geli geleman anim tgk...
klau tgk ular yg dlm balang kaca kat zoo pun anim dh meremang..
ni kan plak pegg sndrik...
hammmpunnn...

tasikmerah said...

ular?

katakan tidak!

joegrimjow said...

dah xlama dah tuu

qishie said...

tu maknanya...lepas ni ada 5 org datang meminang serentak...hoho

||alis|| said...

kakmimi: nnt jumpa aku siap2 beli ular getah eh.. ;P

naqib: nehi, ular ijau tuh kiter pegang ujung ekor dia jerk ;S

anim: tuh sebenarnya nak beat my fear factor, ko tgk satu tuh jer, yg lenlain ko tak tgk, ahaks!

kaktasek: ai belikan yu gelar getah camtuh kat mydin nnt eh? nak?

joe: salah sekor ular tuh dia bagitau: "nama saya joe", ha, apa mau ckp ;P

qishie: eh? oke la kalau gitu aku kumpul mimpi ular sampai 10, baru bleh beat pasah sanda.

susudalambotol said...

ergh. meremang terus tgk ular. geliiiiiiii :(

||alis|| said...

hidd: alamak, jangan tengok kalau geli/meremang laa hidd ;), awak bawak budak..