Nuffnang

Saturday, May 30, 2009

jiwa koyak hati rabak (ii)

.
dalam pada aku berkira kira nak pi ke tanak;
aku TAK hadir ke majlis nikah antara dia dan S.

payah nak buat keputusan weh..payah....

. last last aku bz jadi ketua rombongan hantar pengantin bagi pihak amat.
.

. pulang dari JJ, ambil SR's choc indulge nak redeem kan kupon rm70 hadiah sorang kawan;
aku terasa nak pi ke majlis belah S, dekat ngan rumah ku, kebetulan sungguh laa, kan?
.
.
.aku pergi jugak akhirnya, walaupun majlis dah lama habis.
S buat kenduri jer. takde pelamin. kawan aku tuh dah balik rumah dia.
syukur, Allah dengar doa aku tak mahu ketemu dia.
. makan pon tidak, lepas bersalaman, duduk kejap, aku blah.
.
.
. S beri satu goodie bag; nah aku bagi korang tgk...
1-1nya benda yg buat aku TER-ME-NANAGIS.
.
.
.

dalam kete tetibe adik aku ajak nyanyi "pelamin anganku musnah"!

poyo ;)

kami sama2 harungi situasi yg lebih kurang sama.

turn dia, minggu depan. siap laa aku pasang lagu2 melankolik nnt ;S

======================================================

.

kalau laa choc indulge seorang Fahri, ahahaha! giler dah aku nih.

.

dah lama tak kena nih... diet, sila duduk tepi kejap eh..
.


hilang idea;

tulis jer "Kami Sayang Ayah & Ibu..."

.

.

9 comments:

haruan tasek said...

jangan menangis. rugi aje. nangis darah sekalipun kau tak akan dapat dia. ko carilah pasangan yang ko rasa ko layak menangis untuknya.

qishie said...

sedih nya.

me speechless kakak..
:(

Cik Pah said...

nak comment pasal kek jer.. sgt setapppppp... taknak ckp yg sedih sedih

||alis|| said...

haruanTasek: aduhai, senjata wanita kan tangisnya.. kena laa lepaskan sedikit walau sebutir dua, try tanya ur 'manjung', btol x ckp saya nih ;P

qishie: tuh la, cam drama kan? agak2 akak buat novel bersiri 1,2,3, laku x doktor kecik???

cikpah: petang tadik ambil; petang esok baru potong, sebab family kumpul petang esok, buat masa nih pandang2 jeling2 jadik laa ;)

qishie said...

laku kak.

tapi kitorg nak tahu gak kesudahan

kisah kakak cemna nnt

heee

:)

saya jadi pembeli tetap nanti keh?
:p

Na Shari said...

Semoga tabah...

Tu je yg boleh akak cakap coz akak faham, berat mata memandang...berat lagi bahu memikul...

||alis|| said...

qishie: ahahaha! pandai jer ko eh ;P

cikna: makaseh banyak atas fahaman ;)

mo0ney said...

herm..aku phm perasaanmu

||alis|| said...

mooney: makaseh nok ;), 2-3 hari lepas aku cam numb jer.. la dah oke dah ;)