Nuffnang

Sunday, May 10, 2009

student U atau bekas student U...help!

oke la.. untuk sapa2 yg tahu.

berapa rate untuk translate paper or proofread eh?
checked internet is sposen per word. ada yg lagi mahal atau lagi murah dari itu?
member gua tanya. tolong eh... thanks.

=========================================================
---------------------------------------------------------------------------------
=========================================================
hati bengkak jiwa koya minda rabak. salahkan cuaca panas.
tuh pasal aku panas jer.. grrr..grrr...

sapa tgk citer klako kat tv dia tak gelak? angkat tangan.

dah?
oke korang bukan kawan aku. sila berlalu sekarang jugak.

aku mmg jenis gelak kalau tgk citer funny2 nih.
so malam tadi ntah citer apa yg aku tgk, bleh plak aku tergelak gelak.

aku tgk kat tv depan,
while adik lelaki aku n adik ipar (which is a year older than me);
tgk tv ruang mid hall. motip? senang aku nak tidur baring tgk tv tuh.
senang nak golek2 ngan teddy bear ke, bolster ker..
rowk2 gak, adab sopan sesama ipar harus dijaga.

pastuh adik aku ptg tadi boleh sound aku.
"eh malam tadi awak tgk tv gelak2, abang saya tegur tau, malu saya, awak nih.. tak jadi dia nak KENALKAN KAWAN DIA KAT AWAK."

aik?

aku tanya adik aku; asben hang ckp apa?
"takmo ckp.." oke. aku paham. ko nak jaga air muka suami. aku tak kesah la kan..

hello adik ipar;
meh sini AKAK IPAR MERANGKAP KAK LONG KO NAK CAKAP:

pertama;
ai gelak dalam rumah AYAH AI. bukan dlm rumah YU.
kedua;
apa? ada hajat nak kenalkan ai dgn kawan yu? thanks. but no thanks.
ketiga;
ai bukan hippopotemus. kalau terasa nak gelak, ai gelak, terasa nak bersin, ai bersin.

last but not least; sekali pon ai gelak cam nak apa kat depan tv tuh, at least ai punya jiwa pengasih, jiwa kasihan, jiwa sayang, jiwa jiwa remaja, khalid jiwa raga... etc...

yu ada? ai hope yu get wat aim trying to say here, by state all the JIWAs kat sini...


did i made myself clear, dear?


-the coolest kakak ipar is here-
tak caya? try me ;P

5 comments:

joegrimjow said...

nanti xkan jadi da yg ke3 tu
hehehe

-paham tak?

Tijah said...

i pun bukan hippotemus walupon sais mcm nak dekat. wakakaka...

sker aku ko saun derek centu nok. watper kaver2 kannn???

Ms.Lilies said...

ko golek gelantang camtu sure best kan...style apa ko buat dik...

Monkey D Luffy said...

dia nak kenalkan org pandai berlakon jer kot

||alis|| said...

joe: ko balik sekarang joe, aku rasa pasal aku hippo la aku payah nak ada jodoh nih, kot.......

kakjah: aku tak sound lagi, aku akn gitau adik aku jer dulu :)

kakmimi: kuak lentang, senang aku nak minum sirap bandung pastu ;P

zali: tuh la kan? tima kaseh kerana memahami. aku harap ko pon nnt jgn la jadi pelakon (8~<~)