Nuffnang

Wednesday, June 3, 2009

alahai upin dan ipin....

anak kembar sapa kah ini....????
(pic from pak-belang's group)
.
.
cerita lain:
salah sorang anak sepupu ku;
punya nama yg indah;
Muhammad Afzan Hakimi;
baru 4 bulan..
tapi sebab si abang;
Muhammad Ammar Hakimi;
4 tahun setengah...
minat sama upin ipin;
dipanggil adiknya;
.
.
.
IPIN
.
.
.
yg kaler pink-biru tuh...ku baru edit...
sebab terjadi kekeliruan antara para pembaca
harap maklum ;P
.
.
.

16 comments:

haruan tasek said...

heran aku konfuse kembar abang 4 tahun setengah adik 4 bulan oh tidak pening aku memikirkan macam mana kembar beza 4 tahun nie.......

Na Shari said...

Hehehe...Agaknya org yang buat citer upin ipin ni dapat inspirasi dari si kembar ni kot...

paRi-paRi sYurGa said...

muahahaha....
comel jer...
dh terlampau minat lah tu kak yer?
hehehhe...

Cik Pah said...

nih ank buah alis ker.. bleh lah diorang nih berlakon upin ipin yg real nyer kan..

mo0ney said...

hahaha..jambul ipin mana?

julietchun said...

comel budak 2 org tu.psttt: aku rasa ko sesuai jadik Kak Ros,ekekekee.

Cer jenguk2 email ko, aku dah berpuluh kali sent, kalo takde jugak aku pecahkan PC ni,kekekekkeke.

||alis|| said...

haruanTasek: bukan, pic ngan anak sepupu ku tiada kaitan. mu selalu ada masalah formula eh? larikkkkkkk!!!!!

cikna: yer la, saya pon fikir benda yg sama, cikna. kalau gitu banyak royalty tuuuu...

anim: yer la tuh kot dik. sama ada mereka minat upin ipin, atau vice versa ;)

cikpah: bukan cikpah, pic tuh dari email group yahoo.com saya ;)

mooney: cer tgk kat kpala upin, aku rasa TERtukar identiti laa mooney..

kakjuliet: ahahaha.. kak woss.. ooo kak wosss... ok la kak; aku letak sini, insya'Allah takde apa2. readers aku sume bebaik ;)

alis mysara
743-1, km 8,
lorong sidang husin,
75460, melaka.

Ms.Lilies said...

ko jadik apa dik?? opah ke? hehehehe

||alis|| said...

kakmimi: nak jadik kak ros. kan dia pon tak kawen lagik? hihihiiiii~ gatai!

naqiubex said...

LOL.. peminat nombor 1 Upin dan
peminat no 1 Ipin

khaiza said...

lahai cute ye budaj ni..dah mcam upin ngan ipin..hehehe

||alis|| said...

naqib: tak minat pon, terpaksa minat sebab anak sepupu asek dok sebut nickname his lil bro as "IPN..IPIN.." haha! lagi satu, wonderpets! uhuks~

khaiza: kan... sebijik. kalau buat filim yg real, sapa nak jadik poh depa eh?

green apple said...

hahhah.....gila best gamba ni okkk..

atle ♥ waT¡e said...

aku kesian kat aruan! wei p skolah lah brader!! pd si muhamad afzan hakimi..ehm nama yg sedap..tp kalo sume pggl ipin kat dia..x masuk rexki bdk tu nnti..jd elakkan..sekian..hrp mklum.

julietchun said...

dah amik.email no tipun ko.

||alis|| said...

kak di: uittt... bile nak dapatkan IPIN untuk UPIN (redza) ko tuh kak, hahaha! larikkk!

kak atie: tuh la, sume org panggil baby tuh afzan, si abg jer dok IPIN.. IPIN.. haha!

kakjuliet: oke. laa, buat la yahoo kak, bleh YM, hihi... dasar belanda btol la aku nih!