Nuffnang

Tuesday, June 2, 2009

tag dari lawyer yg baru bergelar puan...

1. What do you want for your birthday?
apa yang aku dapat on 23rd may lepas syukur alhamdulillah.
.
.
2. What time did you go to sleep last night?
dlm kul 2am gak. pikirkan masa2 silam,
pikirkan Bekas Bakal Boifren yg dah selamat jadik suami org 2 hari lepas..
haippp...
.
.
3. How did you feel when you woke up this morning?
sangat bersemangat.
8am dah menyapu n bakar sampah/rumput kering.

.
.
4. What was the last thing you had to drink?
teh o. pasal tadi makan pengat labu. o-o sudahhh...
.
.
5. What was your last purchase?
pos laju; rm5.60.
.
.
6. What was the last food you ate?
pengat labu.
.
.
7. If you could be anywhere right now, where would you be?
cameron highlands, or genting. melaka tgh panas giler!
.
.
8. What are your plans for the day?
fikir pasal 1 kursus yg bakal aku amek nih.

sudah2.. bukan kursus kawen, kamu salah.
.
.
9. Last person who msg'd u?
jujur eh? oke, Bekas Bakal Madu ku, hahaha!
.
.
10. Are you wearing any perfume or cologne?
yup.

.

PART 2

1. chocolate or coffee?
nini cokolat celup, celup, celup...

2. ice cream or biscuit?
puan peguam; aku sama kapal ngan ko:
oreo mcflurry...sebab bleh dapat both..ahahahaa..
.
.
3. cookie or pastry?
pastry
.
.
4. banana or strawberry?
strawberry..
.
.
5. laptop or computer?
lappy
.
.
6. starbucks or coffee bean?
2-2 nop. aku suka pi locals. cam gerai lot 85 ker..

.....atau pi kedai 'mee bodoh'...*nama jer mee bodoh, yg paking kat depan kedai; Mercs, BMWs...perghhh! tuh mee bodoh, kalau dia buat "mee pandai"??
...atau kedai depan masjid, kat masjid tanah,
lauk: telur itik masak lemak, pucuk kayu manis lemak cili api, talapia disirami sambal cili ijau/merah.. total sama sirap ais ialah rm4! murah tak?
.
.
7. hot or cold?
hot and cold, katy perry
.
.
8. read or write?
both.
.
.
9. white or black?
white. (tapi tema kawen nnt aku nak black n white, opssss!)
.
.
10. pink or red?
pink pink suam..
.
.
11. sing or dance?
both jugak.
.
.
12. stay at home or party?
stay at home... kalau alim.
kalau tak, party, hahaha!
.
.
13. shopping or window shopping?
window shopping. bakar kalori duit tak habis.
.
.
14. sweet or sour?
ai suka sweet2 sour. nano..nananano... nananao.. nano nano....
.
.
15. sour or spicy?
sour2 spicy. aku tak geng kalu pedas melangit!
.
.
16. truth or imagination?
2-2 boleh? sedikit nyaman jiwa ini.... bile fikir "kalau laa....."
.
.
17. blonde or dark?
ape? kaler rambut? dark lerrr...
.
.
18. moon or sun?
moon. penah share pandang moon ngan org yg jauh dimata.. jugak jauh di hati....
.
.
19. moon or star?
moon jugak! nak moon jugak!!!
.
.
20. maths or science?
science
.
.
.
aku mahu tag semua readers/followers PRF nih.
kalau2 dah takde idea tuh, bleh la buat kan...
.
.

12 comments:

julietchun said...

Oh bulan, enggan melayan diriku lagi, pabila airmata membasahi pipi,dan lagu2 diradio seolah2 memerli aku ketika kau bersama yang lain,kekekekkekee.

mo0ney said...

lol.alis.kita dlm mood sama ler..boleh geng..!

||alis|| said...

kakjuliet: i hate u kak juliet, i hate u, mencik la camnih, aku baru nak clear perasaan tidak enak mggu nih... TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

||alis|| said...

mooney: huhu... jom kiter raikan perasaan tidak enak ini.. 2 mggu lagik dah dating ngan org lain, kan? dah happy2, kahkahkah!

Ms.Lilies said...

errkkkk....aku nampak ko taip telur itik masak lemak....fav ku ittew....tetiba rasa lapo lak

||alis|| said...

kakmimi: sila buat, pastu makan, pastu aku tukang komen tang presentation nyer, ahahhaa! aci?

Ms.Lilies said...

mana aci weih.....aku suka kalo org lain masak...lebih sedap....especially free wakakaka

haruan tasek said...

aku suka tag 2 dan 9.

Bekas Bakal Boifren + bekas,bakal madu =

pening nak fikir formula nie...

julietchun said...

tlg cek email k.

Hajar said...

salam alis...pekabo? harap sihat...

||alis|| said...

kakmimi: va va va, nak makan apa aku masak kena laaa rapatkan sillaturrahim sesama kita kak, ahahaha!

haruanTasek: kan? itu belom lagi ku buat formula lain2 yg lebih merapu bunyik and connectionnyer~

kakjuliet: orait kak ;)

kakhajar: salam kak! rindu kat dia ;), pekaba?

et said...

owr..
baek2..sumer followers ek..
baek..bg menunjuk kn betape dedikasi nyer, make akan ku jwb tagged nih..hhahaha~