Nuffnang

Sunday, June 21, 2009

爸爸....父亲节快乐 (^_^)


semangat anak melayu ;)
.
.

28 years and still... alhamdulillah ;)
.
.

ayah di masjid terbesar langkawi, 2008
.
.
ayah, 1970-an, paris
.
.
.
.
.
.
.
.
antara lukisan ayah (sorry a bit blur blur)
.
.
.
.

.
.

ayah; kakak nak wish....
爸爸 (papa)....父亲节快乐! (fu ching jie kui le)
AYAH, SELAMAT HARI AYAH!
.
.

16 comments:

haruan tasek said...

cantik lukisan ayah ko... ko pandai melukis juga ke.... selamat hari bapa buat ayah alis

||alis|| said...

haruan: makaseh ;), dia blaja sendiri. dulu2 lukisan besar cat minyak bile dia takmau, dia bagi kat jiran/sedara. saya pandai lukis? tidak. ambil jiwa kreatif dia, masuk dlm seni photo saya saja ;)

Ms.Lilies said...

cantik lukisan ayah ko....abah aku pun pandai lukis...lukis pelan perabot hehehe.....giler kemas

aku???? sangat out pasal tangan sangat keras...lg keras drpd batu

||alis|| said...

kakmimi: lukis org lidi pon kenot daa.. *merujuk pada aku laa.. hihi.. tapi ko handal seni2 yg lain, kan? errr... maksud gue, seni menjahit ker, seni memasak.. kan?

Ms.Lilies said...

errrr...ada 1 seni lagik aku pandai...cer ko teka wakakaka

||alis|| said...

kakmimi: jangan kak...jangan soh aku teka! hahaha!

aien~s corner said...

wah ayh yg bseni...mst sportg..
~~ngee

dude said...

agak2 kalo wat ucapan macam nie ok tak?

"ayah, selamat hari ayah..maaf zahir dan batin"

hiiiiiiiiiii...;)

joegrimjow said...

slamat hari bapa juga!

JO said...

eh, ko ni kacukan ke? hihi, pandai plak ko bercakap cina...ajar aku skit. hihihihi.

aku pun nk ucap kan, fu ching jie kui le to fathers all around the
world!! hihi :)

||alis|| said...
This comment has been removed by the author.
||alis|| said...

aiens: sporting ada tmpatnya ;P

dude: uhuks? mmg ku wish gitu kat dia kemarin, hihi~

joe: selamat hari ayah, papa joe ;)

JO: amoi cantik, aku sekolah cina dulu, 13thn.. ayah ku blaja sampai kat Uni taiwan, 7thn, hihi..[eh atas joe, bwh JO (-_-")]

tasikmerah said...

arwah abah aku pun pandai melukis...

||alis|| said...

kaktasek: sapa bapak2 jemenai mmg terror melukis sokmo kot~hihi

JO said...

oh, ic ic, smangat anak melayu betul la kan :) aku pon nak anta anak aku skola cina jgk ah ahahah :D

ewah2, dah mmg takdir nih jo dan joe ahahaha

||alis|| said...

joy, hantar, jgn tak hantar, banyak kebaikan dia ;)