Nuffnang

Wednesday, June 24, 2009

piknik hari selasa


port pertama; sangat best, tapi banyak batu, jom pindah...
.
.
.
port terbaik, jarak few meters after, ada buaian, ada tayar, ada pokok buat teduhan...
.
.
.

dan ada HAYAM! pantai korang ada ayam jadi beach boys tak? takde kan.. haaa...


adik aku ntah apa yg dicarinya.. ketam ke, kupang ke, tiram ke, gagau ker.. ntah.
.
.
.

jakun.
.
.
.
pergi piknik hari selasa;
bawak plak nasi goreng cili api,
mmg bleh kata plan gila;
sebab sampai2 jer pantai, giler; sunyi sepi!
.
.
pergi bersama ngan 2 lagi adik;
sorang jadik driver; sorang lagi tukang angkut jajan;
aku tak berenang pon; just pi carik tempat cetek;
adik2 sume boo.. weh, apa kelas pi pantai naik buaian!
.
*terror tak pantun kejadian tak habis 4kerat aku buat nih, ahahaha!
.
.
.

14 comments:

Na Shari said...

Apa kes? piknik hari selasa....

julietchun said...

best woo piknik tem takde org, nak kuak telentang, kuak menonggeng, sumer pun buleh.cam pantai kelebang yg aku penah pegi je, byk batu, teringat kisah dolu2.

green apple said...

apekajadah ko pi piknik hari selasa. ko sengaja pi sebab takde orang leh telanjang feeling-feeling omputih kannnnnnnnnnn??

Ms.Lilies said...

Awat x berenang2 weih...xde org tu, ko blh pakai 2 piece pe

Cik Pah said...

muahha.aku setuju ngan kenyataan diatas, bleh pakai 2 piece ..

Tijah said...

hayam tu...tangkap la sekor. bleh di lrckan...

||alis|| said...

cikna: kes dia... saya sendiri pon tak paham.. lalalala~

kakjuliet: org kampung jer pelik tgk kami.. "apake hal mereka2 ini mai kg aku ari bekerja??" ahaha!

kakdi: haaa.... poin ko ada yg btol disitu, aku 'berjemur' gak, (*aku kan MELEPAK cam ko gak kak..) jemur bawah pokok laa~


kakmimi: adeh.. lupe nak bawak! kat umah ada 2jenis, ropol2 ngan strips2, hahaha!

cikpah: ok.. cikpah belikan sy 1 lai lagi la, bleh? saya nak yg kaler pink ;)

kakjah: mana nak cari rosemary/lemon segala? ko hengat aku piknik kat torronto canada apa... larikkkk~!!

haruan tasek said...

best je ku tengok buai tu...

JO said...

haha, hari selasa takde org kan, best lah piknik drp duk sesak ramai2 kan alis kan hahaha. pastu yg penting skali boleh ko meniarap, berangan2 ttg ko ngn fahri, pastu siap amek ranting kayu tulis love quotes kan ahahah

paRi-paRi sYurGa said...

wakakakakaakakka...
segala komen2 mereka, anim sokong!
ape yg mereka kata...
anim juga kata benda yg sma..
hehehehe.

mo0ney said...

what a wonderdulful world...huhu

||alis|| said...

haruan: MEMANG TERBAIK ADA BUAIAN ITU~ ku ada pic dia, tapi tak syok arr tak tepek.. fahri jer bleh tgk.. agagaga~

Joy: hari selasa HAYAM2 jer yg datang pantai tuh, kahkahkah!

anim: ko mmg dasar atas pagau kan?? ahahaha! wink: weh aku teka skandal tuh P & J.. btol tak??

muni: haa... mmg "wonderdulful world" pong, hehehehe~

Monkey D Luffy said...

kalau sunyi tak blh ler usha org berbikini

kakakaka

||alis|| said...

zali: ko ngan aku mazhab lain2, ahahaha!