Nuffnang

Saturday, June 27, 2009

uncle Arifin and aunty Nor


ni laa wajah asli wanita taiwan :), aunty Nor..
ayah aku bantai cakap cina dia kata dah lama dia tak cakap cina.
"cakap melayu lagi senang laa aji.." ahahaha!
yo la, dah 36 tahun dok sini, aku rasa tulis jawi pon dia handal..


uncle dan aunty dah nak pulang...

aunty nor siap pesan dlm bergurau:
"kalau ada musim buah panggil laa kami lagi yer"...
hehehe.. lawak la aunty nih..


.

p.s: anak laki depa baru 23 daaa.....
baru jer dapat keje kat sime darby melaka. ok? case close.

.

13 comments:

et said...

ohohohooo..

dpt jumpe kwn2 mak-ayah mmg serunut..
tp, kalu da musim buah uh..jgn la jemput aunty nor jer..jemput ler sye skali..^^

||alis|| said...

et: ehhhh... sila2... sapa dok melaka/sapa yg sudi, mmg saya jemput datang umah.. malangnya.. nan ado yg sudi takat nih.. huhu!

Ms.Lilies said...

ehhh sapa kata aku tak sudi....jauh yo...kok dokek laju yo sampai umah ko dik oiii hahahaha....

statement xmalu dari aku...sekian

naqiubex said...

Apasal nak mention pasal anaknya.. ehem ehem...

cikgu mas said...

aah..pasal ape lak termention pasal anak dia..shy2 cat mieow2...tak de salah yer 23thn pun..

haruan tasek said...

siap tanya anak le pula... menyiasat ke dulu???

qishie said...

hehe..cumil..
dorg stay mana?

dude said...

kah3.
aku dah cakap...
ko terima je..

aku saspek mereka merisik ko sekali la..hohohoho

Monkey D Luffy said...

mesti anak dia ada chinese look

ada anak perempauan ke?

atle ♥ waT¡e said...

bile nk jemput atie??

||alis|| said...

kakmimi: datang melaka sok2 calling2 k..

naqib: n3 sebelum nih ada mentioned :P

cikgumas: juga rujuk n3 sebelum ini ;)

haruan: checking2 jer.. lalala~

qishie: stay hotel kat area melaka ;)

dude: takde makna nyer.. hahaha!

zali: anak pompuan 3, laki 1. no 1-3, pompuan. no 1+2 da kawen.. no 3 kat japan, amek medic, mau try?? hehehe...

atie: pintu umah alis sentiasaaaa terbuka untuk semua ;)

::@FiQ said...

adekah telepati yang di anta smpai?? jgn tau2 dpt cencen!!..
auuuuwwwwwwwwwww

||alis|| said...

@fiq; ko nih dik.... takde laa... takde cencen2 punya ;P