Nuffnang

Sunday, July 26, 2009

aku kenal minah nih, at least aku penah tengok dia laa..



sapa kenal pompuan nih.. nak beritau dia dah takde. car accident. orang langgar dia.

kalau sapa yg ingat ingat lupa, dia nih laa dua kali join American Idol and dua kali tuh jugak kena reject pasal mmg tak sedap pon suara dia nih. nyanyi pon cam minah pit jerk.

pompuan nih paling bengang dengan simon sebab pakcik tuh suka kutuk dia ;P

dia nih terkenal after mengamuk n tunjuk middle finger kat semua tanda dia bengang ngan simon. oh pompuan nih bernama alexis cohern, tak silap aku laa..

sekian warta jam 13.

salam satu malaysia.



.

11 comments:

joegrimjow said...

camne tau die xcident?

Tijah said...

hui dasat nok. mmg lebar giler jalurlebar ko nih. hehehhe

qishie said...

haah kak..mana tau?

green apple said...

ohh..aku tak penah tgk american idol..

Ms.Lilies said...

apesal aku tak kenal??

hihihihi....

ken babab ko ni....slalu online time kelas.... :p

naqiubex said...

?

Cik Pah said...

dlm bz bz study sempat lagi beronline yer.. tak baik tau.. study 1st..

||alis|| said...

joe: berita kat Yahoo ;)

kakjah: kata mamarazi ;P

Dr kecik: kat Yahoo yang..

kakdi: aku tau ko mmg tawadduk, kekeke!

naqib: yer, nape?

cikpah: nih berita semlm (ahad), saya online dari umah ;)

||alis|| said...

kakmimi: adeh! terlupa ko plak~ nak babap? tunggu sabtu nih yer, ahahaha!

afiq said...

kesiannyer...da ajal.....

||alis|| said...

afiq: tuh la.. kita nih ntah bile2..