Nuffnang

Tuesday, August 25, 2009

Motif??


(pengumuman: tahniah cikpah atas kelahiran cik meen..)

=====================================================

Akhir 7-8 n3 aku nih, aku taip semasa kelas. Bayangkan: meja aku hanya selang 2 meja dari meja lecturer. Keji, kan? Penat lecturer tuh cakap2, aku menaip n3 untuk blog.

Kawan2...
Tujuan aku tulis blog dulu, awal2 nya ialah atas niat nak buat diary. Aku bukan jenis penulis tangan yg bagus. Aku cepat penat menulis guna pen. Tapi jari aku tak pernah penat untuk menaip atas keyboard.

Blog terawal yg aku masuk, hidd. Aku masuk melalui blog SN. Daripada hidd, aku jumpa blog kak jah, dari kak jah laa.. aku baru menilai semula tujuan aku berblog.

tujuannya tak lebih dari............

Aku nak punya ramai kawan alam maya yg akhirnya jadi kawan kawan aku! :)

and i'm happy :D



.

13 comments:

julietchun said...

aku rasa lecturer tu nampak apa ko buat tapi dia buat2 tak nampak sbb dia pun ada blog jadi dia phm perasaan sorang blogger,kekekekke.

pilihlah aku jadi temanmu,ahaks.

||alis|| said...

hehehe... ko pon paham kan perasaan sorg blogger tegar? kekeke!

ko dah mmg jadik intan terpilih dah kak, jgn kau lari dariku selepas ini, ahahaha!

joegrimjow said...

lahir masa bulan ramadhan juga

Ms.Lilies said...

aku ingat ko dok belakang2 dlm kelas....


errrr...aku kategori kawan ko ke? :p

Tijah said...

sama lagi. aku pun tak suka menulis tapi sgt laju menaip. hehehe

itafukada said...

motif gambo??hehe..

aku jugak mau jd temanmu! =)

kak wos said...

akak tak suker menulis.. oke part tu kita sama..

akak kurang rajin menaip.. oke part tu kita dah tak sama..

tp akak suker membaca blog kowang..

caner tu?
apakah tujuan kakwos berblog?
kakwos plak tertanya-tanya..
iskk..

cun09 said...

salam...
saya tak penah ada diary, mcm alis malas nk menulis,malas juga nk menaip tp sejak ada blog niii ayat "terpaksa" menaip laa plak ^-^
harap saya pun sahabat maya alis gaakk...

fndrocka said...

salam perkenalan.kita boleh jadi kawan..haha.

tujuan berblog kita sama tp tak serupa..sambil menyelam boleh minum air..byk tujuan blog ni..

||alis|| said...

papajoe: alhamdulillah, ibunya yg kena ganti puasa 29hari :)

kakmimi: ahahaha! jgn ngengada eh.. ai kawan yu, yu kawan ai, kita peng yu!

kakjah: dah berapa banyak point terkumpul nih, jumpanya sekali bila? kekeke!

itafukada: jadi kawan alis? boleh. welcome friend :)

kakwos: akak ramai peminat laa, akak jer yg tak tau, hehehe.. truskan berblog walau ribut melanda, acecece..

liza: takmau setakat kawan maya, kalau boleh nak kawan btol laa liza :P

fndrocka: fendi, nak jadik kawan boleh jer, ahlan wa sahlan :). btol, blog nih cam2 tujuan dia, bergantung pada niat..

tasikmerah said...

kita kawan kan lis... he he.


.

||alis|| said...

kakTM: haa.. yer kawan... jumpa nnt eh.. :), nari berbuka apa? hehehe!

i'm_siCK_n_tiReD said...

alamak..comel nya baby..tidak2...hehe..