Nuffnang

Tuesday, October 27, 2009

telefon............................

haih..

lagi 2 minggu aku bakal habiskan kursus KEPHAL nih..
terasa macam kejap jerrr.... hehehe...


lagi beberapa hari, kami bakal adakan family day untuk kursus ini. maka bermula laa pelbagai cadangan untuk permainan kelak.



di rumah sewa bersama adik adik....


adik 1: haaa.... kita dah jumpa macam macam games kan? nak pilih mana satu eh?

adik 2: kiter amek 'telefon rosak' laa... nak? adik, mu penah dengar 'telefon rosak'?

adik 3: (tengah leka makan masa tuh), haa... tuh la.. kat rumah dulu telefon rumah penah rosak... tak tau macam mana, tengah2 pegang, jatuh, terus terbelah dua telefon tuh....

adik 1+2+aku: (TERNGANGA!!!!!!!!)




lepas tuh kami bantai gelak! apa laa budak nih.... ahaha!

moral of the story: jangan ajak orang tengah makan borak, kekeke!





.

9 comments:

Ms.Lilies said...

mcm mana ye game tepon rosak ni...

Cik Pah said...

ade ke game tepon rosak ? tak pernah dgr pun.

||alis|| said...

salam kak mimi dan salam mama cik meen..

ada. game tepon rosak nih game passing2 ayat.

contoh: org 1st kena ingat ayat: "kuku kakiku kotor, maka kuku ku ini kena kikir"

kemudian pass kan kat 2nd person, sampai laa org terakhir.. bila dah sampai kat org last, mmg ayat dia just akan jadi macam2 laa.. eg:"kuku kakiku kotor kikir kiki lala"

ahahaha!

et said...

haha..ganas sggh..smpi tbelah tepon..x pernah2 nmpk..uuu~

||alis|| said...

et: ahaha.. yg ganas adik umah aku, bukan aku, kekeke!

julietchun said...

family day? best, makan2, games, hadiah :D nak,nak.

sue_pinky said...

best gler fmly day..
huhuhuhu..
btw slm singgah..

Tijah said...

yer...cepat2 la ab es kusus ko tuhh. bleh blog sepeti selalu. mak dah wendu nihhh.

||alis|| said...

kak J: waa... sudah tukar jadik kak J la. hehe.. bunyik cam baru jer pi family day kakak??

sue_pinky: salam singgah jugak :), kiter jarang ada family day nih, so tak tawu lagi fun dia cam mana :P

kakjah: lorrr...cam tuh smbil driving sambil blogging la kak, demi kok jah terchenta, kekeke!