Nuffnang

Monday, October 19, 2009

aktiviti ayun bola...

sapa cakap nak tgk gua baling/ayun bola? amekkkk.... (untuk enlarge, sila klick pada image2, tq)


my team :)


tajuk gambar nih: aku dibelakang banner :P


bermula laa berbagai aksi membaling..


oh ini aksi anak pegawai kami, mr zul, sungguh comel..


saya budak jakun, sedikit.


my team dalam lane.. "budak tadika in pink and black"


ok, aksi2 lain...


dan lagi....


tak menang best female player, amek jer la pic, jadik laa...







.
aku dah jadikkan aktiviti ayunan ini sebagai hobi sejak mula praktis 2 minggu lepas. suka suka... plus dapat plak student price, lagi laa kan... :)





.

11 comments:

Ms.Lilies said...

perghhhhh penuh bergaya haaaa...
ado masuk longkang x? ekekekeke

joegrimjow said...

jom la lawan!!
hehe

Cik Pah said...

wah...snap pic satu persatu .. ok lah tuh.. practise slalu lah lain kali bleh menang best player kan

cun09 said...

Salam sahabatku...
Tahniah untuk "kepuasan bersama kwn2"

||alis|| said...
This comment has been removed by the author.
||alis|| said...

kak mimi: ahahaha! masuk longkang jgn citer la kakak weh.. lenkali ada masa kita main jom, booking 2 lane eh..

papajoe: adeh! tak mo tak mo.. hehe, kot datang melaka, singgah la MIBC, dekattt jer ngan tol ayer keroh :)

cikpah: hehehe.. teknik multiplex dlm kamera saya tuh kak, tekan sekali dia auto snap 9 kali... :)

liza: salam liza, haaa.. tuh la dia, having fun ngan kawan (adik2 sebenarnya.. :P)

julietchun said...

salam dik alis,
kalo shalin tgk mesti dia nangis,hahahaha takut beb tgk cara korang baling bola.

||alis|| said...

kakjuliet: ahahahaa!!!! akak nih ada jer tau! kekeke. geli hati laaa.. perli sungguh tuh, ahahah!

Penari.Gendut said...

Woh banyaknya gambar. Boleh buat movie! Haha...

green apple said...

saper nak tgk aksi aku cuci longkang pulak?

Anonymous said...

sy nak berkenalan dgn yg pakai baju tulis " solehah " tu..boleh??