Nuffnang

Tuesday, March 23, 2010

dua hari berturut aku tengok belon panas

SABTU



bukan hasil kerja aku. ia hasil Fatini/Syuhada :P


belon yg suria sponsor (org2 tajaan jer yg naik)


singa cute


bukti :P


belon panas lagi


belon yang sentiasa smart



abang pulau ketam yg tibe2 block lens aku~


degil. RELA dah letak do not cross pon aku lompat sambil teriak kat akak "akak cepat snap!" lepas tuh panas hati kejap pasal makcik sebelah tak puas hati cakap kuat2 "mana boleh masuk orang tak bagi" kemudian hati kembali sejuk bila anak bujang dia balas "masuk kejap takpe kot mak.." hahaha!


senja permai

----------------------------------------------------------

AHAD


kali nih lepak kat tasik jer..



"Muzaffar"



"Brothers"



orang masuk dalam belon, orang tolak belon



orang tembak gambar jambatan


punah harapan hari ahad, berarak mendung kelabu2 hitam..



affar


"affar and ummi"



gambar belon panas yang aku sempat pergi 3 tahun lepas, kat UK masa tuh. OK OK aku tipu! tuh gambar atas kanvas :)




.
.

13 comments:

IRIS said...

Salam sayang Alis.

Nanti email saya kat sini ok


ceritakehidupan10 [at]gmail[dot]com


Terharu dengan komen yang awak tinggalkan. Maafkan saya baru berkesempatan membacanya.

Nanti kasi email pada saya ok...saya ada sesuatu nak kongsi.

||alis|| said...

salam IRIS..

mmg sungguh bz betol la tuh.. sebab sekarang baru reply :)

take ur time. ok akan bagi email kat IRIS :)

mr edz said...

dengkinya aku...

Tijah said...

panas tak?
panas tak?
panas tak?

hahahaa.

tempat kiter sejokkkk...

julietchun said...

impian aku nak naik belon nih tak kesampaian, ada saja halangan,tapi takpe aku tungguh naik ngan fahriku nanti,ehehehehe.

||alis|| said...

mredz: kan.. tuh pon bubuh 5% dari pic2 yg aku tembak, adehhh.. tak larat nak aplod bebanyak :)

kakjah: haaa... yg kakjah nyer soalan beserta statement beliau, mmg buat aku dengki, hiyarghhh~ hahaha!(ok2 nnt kiter pi ulu bendol tuh sama2 :P)

kakjuliet: impian ku jua tak kesampaian... ku amek kat bakul belon jer kakak :P

susudalambotol said...

wowieee.. ramainya yang pergi sana. kalau umar arjuna dah besar, boleh bawak dia.

||alis|| said...

hidd: boleh, next year umar dah cerdik sket boleh laa daddy dia tolong usung kete tolak dia ke sana :). event nih akan jadi event tahunan dlm kalender mesia :)

dianamisri said...

hehe..cambest dpt naik..nk naik gak ah belon pns neh,,,

||alis|| said...

dianamisri: best mmg best.. kot kamu tahan kena Q panjang n lama, tahun depan boleh naik, naik waktu pagi, best. so dah boleh sesiap stamina dah from now :P

tasekM said...

dah habis ke pertunjukkan menatang belon ni lis...?



.

cik selamah kundang said...

best ja tgk pic org..jeles2

||alis|| said...

kakTM: dah kak.. mggu lepas daa.. :)

cikselamah: aik? mung tak pi ka? ingat pi.. DG hang dah baik demam ka? (demam kan.. eh aku yg silap eh..)