Nuffnang

Friday, March 26, 2010

hari ini aku jiwa jiwa sikit.. ala, hari ini jer..




aku ada blog jodoh.. tapi aku rasa dah terbalikkan tajuk kedua mereka tanpa sengaja :P

sepatutnya yang "peminjam rusuk fahri" nih, aku letak "jodoh itu mana dan siapa"..ah biarlah. bukan apa2 pon, takde apa yang menarik pon kat sini. kan?

jiwa jiwa tak la jiwa sangat. cuma aku terasa nak tahu..


....."apa laa 'fahri' aku tengah buat sekarang kan?"

a) tekun bekerja di salah sebuah firm, swasta ke gomen, aku still tak sure lagik. belum mimpi sampai situ.

b) tekun mentelaah buku, esok nak exam (ha.. belajar lagi ke dia sekarang? ok ok, habiskan master dia kot ;p)

c) atau ntah2 baru kejap jer tadi dia lalu depan aku? sapa tahu kan.... :)



sapa yang dah punya 'fahri' tuh, apa yang 'fahri' kamu sedang lakukan sekarang ya?


;)




.

8 comments:

tasekM said...

fahri aku dalam toilet. hehehe...


.

cik selamah kundang said...

fahri aku mop lantai

Ms.Lilies said...

fahri aku tgh meeting....
aiseyyyy tak bleh sms2 la skrg

||alis|| said...

kakTM: ahahaha! nasib baik fahri (darren) ko ada depan mata yer kak.. :P

cikselamah: uiks? mop lantai? ko buang apa atas lantai tuh haa.. bhahaha!

kakmimi: yer, dan fahrimu jua jauh beratus KM yer.. wuwuwuwu.. eh? hihihi~

julietchun said...

fahriku...errrr...fahriku...errrr....kamu sajalah yg jawab..hahhaha

♥♥ atie ♥♥ said...

fahri saya tgh buat taik mata...

||alis|| said...

kakjuliet: uishh.. jangan kak.. hahaha! speku2 nih bahaya! kakaka!

atie: iyer.. indahnya dunia, hahaha! *penat tuh, biarlah dia rehat sat noo.. :P

zahidah dihaz said...

saya masih mencari fahri saya...akak ada jumpa tak fahri saya? =P