Nuffnang

Tuesday, December 28, 2010

demi masa

kejap jer masa berlalu...
aiman: 10 hari


aiman: lagi 10 hari nak 4 bulan.
.
wuwuwuwuwuuu.... kenapa baby cepat sangat membesar?
ada ubat nak kasik diorang maintain kecik jer tak..
senang nak peluk-cium puas2 tanpa dia menjerit2 atau berlari2
heh.
.


4 comments:

♥♥ atie ♥♥ said...

ala..biarla aiman besar cepat...
aiman pun nak tulis blog jgk....
huhuhu...

Ms.Lilies said...

kalo ada ubat cenggitu aku pun nak...
bior anak2 aku maintain baby n aku maintain muda kakakakakaka

marinahunny said...

hahaha apsal tdo atas meja makan tu..

||alis|| said...

atie
tak boleh tak boleh (vain betol ciklong dia, hahaha!)

kakmimi
yang maintain muda tuh sangat mahal bunyiknya wakakaka!

mariahhunny
dah takde sapa nak jaga kat bilik, ajak dia bekfes sekali ngan kiterg, hehehe...