Nuffnang

Friday, March 18, 2011

meh layan teka teki sikit.

satu: kalau kucing panjat pokok, apa yg tinggal?

dua:banyak2 buah, buah apa yg menjadi tanda tanya?

tiga: nenas apa yg bahaya kalau dimakan?

ok, dah.


p/s: joe, number dah tukar, nnt saya sms number saya ok ;)

4 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
tuan kucing..
buah yang kena rembat sapa makan
nenas curik berdosa

Cik Pah said...

jawapan saya sama macam diatas..hehe

||alis|| said...

*tinggal nak turun jer.

*apa buah pon. sebab lepas tuh kalau ditanya "kenapa buah ___?" haa.. kan korang dah tanya??

* nenas yang sambil makan sambil melintas jalan tak toleh kiri kanan.

AkuBukanBlogger said...

satu : yg tinggal, taik kucing...

dua : buah sign hand

tiga : nanah

betul atau salah jawapan aku kat atas ni, lantakpilah..ape2pun kalau ade free, try singgah kat sini http://kipasmati.blogspot.com