Nuffnang

Friday, April 8, 2011

saya dan komen2 (basi)


  • Malapetaka di Jepun- sedih, dan sayu. tapi saya masih boleh telan nasi lagi pada hari kejadian, biarpon moyang saya asal sana. apada ko nih alis.

  • Sam menang ABPH- saya suka sam sebab dia kelakar, bagus laa dia menang. rezeki.

  • Kematian penolong pengarah Kastam- jangan samakan dengan kes BH Teo? WTF. semua org ada internet sekarang. semoga Allah cucuri roh dan merahmati arwah..

  • Seafood- saya baru lepas makan. kopok lekor. yes, saya tetap menegaskan kopok lekor ialah sejenis seafood.

  • Back to December & Sedetik Lebih- dengar sampai lebam.

  • Kawan2 blog- saya rindu. rindu. rindu. rindu.

  • Kerja- penat. jugle between MIHAS (isnin-sabtu) dan MITC (sabtu yg sama)

  • Kerjaya masa depan-terbayang menulis kat atas meja sebagai seorang exec bank. bank apa? rahsia.

  • Family- semua sehat. tunang- sehat jugak.

  • Lulu (pet, sugar gliders)- dah selamat bagi jiran belakang.

  • Hot air ballon fiesta- pergi. tapi tak sebest tahun lepas.

  • Plan bulan ramadhan- bisnes jubah 100% dari arab. deal ngan kawan baik yg keje jadi nurse kat sana, lawa2 stok aku keluarkan nanti! harga kawan2.

Apa lagi nak komen?


Oh, fashaaa sandar dah duduk? tak sandar lagikah beliau?

.

.

12 comments:

Tijah said...

jubah? update me plis. hitam with slit in front yer. tq

||alis|| said...

va... cust ku yg pertama kah dikau kak? slit? nak nampak tinggi eh kak?

Ms.Lilies said...

jubah lis??
pssstttt ko tunjuk kat aku dulu tau...jgn bg dak jah tgk dulu

:p

||alis|| said...

hahaha.. ok2... nanti ke tunjuk serentak. kfc OU. ada aci? hehe~

julietchun said...

tetibe ai rasa nak berjubah raya taun ni,buleh? :P

||alis|| said...

caftan kak juliet! caftan!

pheewittttttttt!

julietchun said...

en.suhaimi suka kaftan ke? ai ikut dia je :P

rosdiana said...

as salam alis.
ingat kak wos lagi? ~soalan berani malu.

kalau tak ingat.
takpe.
itula padahnya asek bukak blog baru.
awak ada di MIHAS?
akak pun bertugas di sana. kelmarin.
iskk. kalau tak, boleh terjah.

Tijah said...

slit bukan nak nampak tinggi dik. nak nampak rugged. pakai ngan jeans & boot lawo woooo

rosdiana said...

eh jah,
tu ari ko dtg ofis aku ko pakai jeans ngan jubah kan?
boot aku tak pasan pulak.
tapi mmng stylo woo! nak2 part ko kibas-kibas jubah ternampak sikit2 jeans kat dalam!
hahaha!

Tijah said...

wos, aritu sbb aku cadang nak pegi jln tar jugek so pakai krok jer seweser sket. kalu nak jmpa datuk ker ts ker...er tansri, baru la pake boot. huhuhu

||alis|| said...

kakwos: harus laaa ingat.. nih kawan2 selingkuh sama dengan gua nih, hehehe..

kak jah: ooo.... kak jah nak gitu2 punya jubah yer.. ha'ar laa penah nampak minah arab hanimun pakai jubah gitu, dalam jubah seluar kaler zebra lagi, ngancam!